27 december 2010

Måndag igen

*Måste vara nåt fel...inte kan det vara måndag redan....
*Ångrar att jag ätit så mycket godis....hahaha nähä det gör jag inte för det var ryyysligt gott!
*Nu är det vardag i några dagar....sen är det helg igen och nytt år!
*Det har varit en fantastiskt skön, trevlig och mysig jul. Inga krav och ingen stress, så som det ska vara när det är jul.
*Alla möjliga spel har avverkats dessa dagarna med både vinster och förluster.
*Goda julen är nu slut, nu kan tomten pusta ut! Ps..glömde berätta....har fastnat en gång till med bilen i en driva....jag är duktig på det!
Nu har jag ju inte tid att sitta här på MIN blogg längre....jag har ju massor att ta igen. Alla era bloggar ska läsas...dreglas över alla fina bilder och noggrant studera hur ni har haft det i juldagarna. Jag har med avsikt pausat...har inte ens varit inne och tjuvkikat hos er. Det enda jag har gjort har varit att läsa alla goa kommentarer som ni har lagt till mig....ni är väl för gulliga allihopa, 1000 tack!


Det sanna svaret på varför jag inte har bloggat är att jag har ju inte haft T.I.D...sovrumsmisteln har gjort så att jag inte har fått sova om nätterna och på dagarna har vi hela tiden stått under misteln här nere....Piiiuuuww...vilket jobb alltså. Förståååår ni hur jag har haft det med allt detta kyssande??? ;-) Man kan ju inte sitta vid datorn då! den hade ju blivit alldeles nedstänkt och fördärvad *fniss* nej detta skrev jag inte...  Det är ju så mysigt med pussar så man kan inte låta bli...då får anat läggas åt sidan....


Det har varit ganska skönt att vara bloggledig...jag har ens inte fotat så mycket...det ska jag göra snart igen för jag har fått mig ett nytt fint och riktigt bra stativ till min kamera i jul.


"Heligast av alla semestrar är de som vi firar för oss själva i tysthet och avskildhet; hjärtats hemliga årsfester."
//Henry Wadsworth Longfellow

Må väl/caja

4 kommentarer:

 1. Ja du,jag är oxå en grym godisätare..hahha...Ha nu en fortsatt mysig dag,för det ska jag ha..Love Mondays..:) KRAAAAM/Annelie

  SvaraRadera
 2. Sängmistel...då är bloggvilan förlåten ;)

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig jul ni verkar ha avnjutit....
  Du/ni är alltd välkomna till oss här serveras det lugn(ibland), kaffe och kramar.
  Kärlek....

  SvaraRadera
 4. Jag har också tagit det lugnt med bloggandet men jag har ingen upphängd mistel att skylla på.Roligt att du hittat till mig och här verkar trivsamt. Jag blir följare så jag inte tappar bort dig.
  Du påminner om att det är måndag idag. Men vet du vad - jag struntar i det. Jag har bestämt att det är söndag hela veckan. Inte ett smack skall jag göra. Jo, läsa bloggar för där ligger jag efter. Men kylskåpet är fullt av mat, det är
  mulet ute och lagom skumt inne - alltså behövs ingen damsugning. Det är bara att göra trevliga saker så som att spela ett spel som heter "På spåret" med herrn i eftermiddag.
  Ha det bra de sista dagarna på det här året och
  GOTT NYTT ÅR.
  Kram Viola

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, det gör mig glad!
Kram/caja