12 december 2010

Tredje advent

Vi tänder vårt tredje ljus idag....och undrar vart tiden tar vägen. Visst gör vi det lite till mans allihopa? Undrar...

Det var ju alldeles nyss höst då naturen sprakade av färger, nu är det vitt, vitt, vitt.

Vackert vilket som faktiskt, skillnaden är kylan som biter i skinnet och alla kläder som måste på för att kunna sticka ut näsan utanför ytterdörren.

Här hemma har vi tänt vårt tredje ljus när vi satt vid det sena frukostbordet, söndagarna är speciella här...då äter vi frukost extra länge och försöker bevara känslan av helg inför den kommande veckan.

Min natt efter gårdagens äventyr har inte varit mild....men det var värt en kass natt eftersom det var så himla mysigt igår.

Jag älskar att vara nära min älskade i vattnet, känna hans värme när jag har armarna om honom och vi bara finns till...det är som om tiden står stilla ett tag,och vi njuter av verkligheten just i det nuet.

Att det finns en massa ljud runt om kring från andra lekande vuxna och barn gör ingenting, det hör till och det finns där bortanför oss.... 

Idag är det en lugn och skön dag, jag ska titta in till alla mina bloggisar lite senare....nu ska jag dricka kaffe med min make som har en paus i snöröjningen.

Vi tänder även ett ljus idag för alla som inte finns med oss längre på jorden, det får brinna hela dagen! 

Må väl/caja


5 kommentarer:

 1. Det glädjer mig att läsa dina varma ord om din make. Det du skriver är så viktigt och många kvinnor (+ män) glömmer bort det livsnödvändiga vardags sensuella!

  SvaraRadera
 2. OJ,,.vad FINT du har det :)
  Gillar ju givetvis ROSORNA :)
  Håkan

  SvaraRadera
 3. Hej min fina fina bloggis vän=)!!
  Oh, vilken underbar helg ni har haft! Vad mysigt det lät med bad & fikakorg=) Mysig frukost på 3:e advent (eller alla söndagar=)).
  Vad fin din man verkar, både på in & utsida=)!
  Önskar er en härlig vecka!
  Ja, vi höres i bloggisvärlden gulliga du!
  Kraaam

  SvaraRadera
 4. Om det nyss var höst måste det snart vara vår. Det är något jag ser fram emot. Önskar dig en skön tredje adventskväll.

  SvaraRadera
 5. Oj vilken underbar badstund ni hade. Förstår att du njöt som bara den.

  Söndagar och långa frukostar är något alldeles speciellt.

  Kram

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, det gör mig glad!
Kram/caja