12 januari 2011

Efterlysning

Agneta på wabi&sabi
Är det någon som vet var Agneta på wabi&sabi-bloggen har blivit av....??? Saknar henne och hennes bloggande, sidan är nu mera nedstängd och hennes sista inlägg kom d.26/12.

www.wabisabihome.blogspot.com

Hon var en mycket omtyckt bloggare och hade många läsare så min förhoppning är att det finns någon som vet var hon befinner sig.

Hoppas på svar gör jag....

Och Agneta, din långbenta österlenska...om du ser detta....mail me plz!


Må väl/caja

8 kommentarer:

 1. Noll koll på denna snygga quinna, men glad att kissen kom hem :-)

  SvaraRadera
 2. Hmmmm, Hässleholm?? Kan vara från min tid i de småländska skogarna, närmare bestämt i Kampingemåla i skogen sydväst om Tingsryd.

  Tillbringade många sommrar där när jag var liten och oskyldig så det kan ju inte vara därifrån! Näe, det är nog från den tiden när jag bodde där som ungdom, det var en lite vildare tid - och rolig!

  Ja nu vann du så släpp ner armen och omfamna din Harmoni-man på vederbörligt vis :)
  Kram på dej din toka ♥

  SvaraRadera
 3. Jag har också haft en del kontakt med Agneta, men faktiskt inte uppmärksammat att hon "försvunnit" ännu....har bloggat i över 2 och ett halvt år nu...mycket vatten har runnit under broarna, men helt otroligt nog så brukar folk dyka upp på ett eller annat sett....alla vet ju att detta med bloggande är en "drog"...i lagom dos helt underbart, för mycket av det goda och det blir "biverkningar".....ja, jag behöver inte "lära" dig något....visdomsordens kvinna...ha det Bäst!
  kram ifrån Peter!

  SvaraRadera
 4. Förlåt, förlåt....visst kom mailet fram och jag hade verkligen nytta av citaten och det gjorde mig verkligen glad att du skrev ihop der...mailet alltså! Skulle tackat...vet inte varför jag inte gjorde det, men det var den här djävla kalendern med de "välhängda grabbarna" som sabbade hela min mailbox...tillslut så hade 87 underbart lystna kvinnor skickat sin adress till mig......helt otroligt bara det att folk skickar sin adress hur som helst...men adressgregistret är i trygga händer, det värsta som kan hända är att min Fru kommer över adressregistret och tvingar alla att läsa någon bok som de sedan måste berätta om på hennes blogg!
  Dessutom missade jag ett företag som sålde dessa kalendrar och de undrade om jag inte kunde göra lite reklam för dem.......vi får se!
  Jag har en liten falsk stolthet...ingen kan köpa mig för pengar! (ler) Bjuder jag på något så är det gratis! (ler)
  Ha en fin fortsatt kväll!
  Sitter nog ett tag till framför Datorn.....första lediga kvällen sedna i Julas och allt är så "lugnt".....
  Kram ifrån Den Oumberlige i egen hög person...hm Peter alltså!

  SvaraRadera
 5. Satan...nu hände det igen...min hjärna är full med så mycket intressant som jag vill "berätta" om......och när jag skrev person (människa) så dök det upp en minnesbild ifrån nattradion i veckan...Anne-Lie Rydé berättade om att Göran Persson skulle tacka henne en gång på scen när hon uppträttat för sossarna....hon trodde att hon skulle få en puss.....gissa vad pervot gjorde han tryckte in sin tunga i hennes mun mitt på scen...hon håll minen men fick en chock......jag visste det......killen är helt störd....och inte är han socilademokrat heller för det är jag och vi är fina människor! (nästan)
  Hm...bara en kvällsfundering så här mitt i veckan!
  kram ifrån Peter!

  SvaraRadera
 6. Agneta
  Kön: Kvinna
  Stjärntecken: Skorpionen
  Plats: Sverige
  Om mig
  I live in the southernmost part of Sweden (near the bridge to Copenhagen), in a area called Österlen (Sweden's Provence, I promise)... My email address; sparkoflife@live.se Agneta

  Kan den mailen funka kanske?

  Hittade den här:
  http://www.blogger.com/profile/15349660353420008746

  SvaraRadera
 7. Hej Caja!

  Såg din efterlysning hos Peter... Kan berätta att det inte hänt något med Agneta, annat än att 'man' ibland behöver en paus bara så där... om du förstår...

  /Charlotte

  SvaraRadera
 8. skumt att ngn bara försvinner...?

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, det gör mig glad!
Kram/caja