28 januari 2011

Hunkar till i kväll...
Lystring alla brudar som kommer ikväll.....jo, nu är det så att jag har bjudit in två "hunkar" för er att sätta tänderna i fruarna kommer nog oxå men de placerar vi i ett hörn. Jag har ju tyckt att det har varit en aning ont om grabbar, förvisso så har jag några som gillar oss brudar bättre *blink**blink* och vi dansar ju alla tillsammans...men dock...har det saknats lite manlig fägring här inne. Håkan från Malevik har jag bjudit in ett antal gånger för jag har tänkt att denna rosendoftande man skulle falla er i smaken...nu har han då aldrig behagat dyka upp han skiter i oss så nu mina vänner fick jag då istället tag i dessa två hunkar.....

Eller vad de nu är.....

En motvindig hur är man då? Alfahanne med Burberrybakgrund på bloggen hur manligt är det då.. som enligt honom själv är charmig, allmänbildad och tankspridd det luktar lite skryt...! Denne macho Alfahanne säger sig gilla mothugg....det kan vi väl ge honom under kvällens gång va?? Trots allt så är vi ju inte så farliga som vi ser ut eller låter. Vi kan ju till och med välkomna frun om hon håller sig på sin kant ;-P

Den andra "hunken" är en alldeles oumberlig gift, ja sorry ladies man som även han gillar vassa mothugg...han snackar mycket 6 på sin blogg (dock EJ tillåtet med grova ord inne hos mig!!!!) men ack..det är nog mycket snack och lite verkstad......Hans lilla fru kommer nog också med, men henne sätter vi i en djup nedsutten fotölj så vet vi var vi har henne ;-P

Tyvärr ladies...det var vad jag fick tag i.....

Ses vi ikväll då??


TILLÄGG: jag har nyss fått veta att den ena "hunken" (den oumberlige) drar sig ur....han kommer kanske sent...efter 2 i natt tror han att vi orkar så länge, han skulle visst jobba hette det ja! Nåja det får stå för honom, då kan vi ju alltid hoppas att hans fru tittar in, för det är en trevlig tjej det!

dumma hunk
dumma hunk
dumma hunk
dumma hunk


TILLÄGG 2: Hahahaha tänk att de där männen är så lätta att få på fall...Hunk 2 kommer nog lite tidigare än beräknat...slutade visst 23.00...hoppas vi håller ut...fast de sista brukar lämna gården strax efter midnatt så om vi drygar oss lite och han skyndar sig så kanske....lilla frun kommer i alla fall innan och får vara med på vår oftast sanslösa lilla träff.

snälla hunk
snälla hunk
snälla hunk
snälla hunk

 

Må väl/caja23 kommentarer:

 1. Hmmmm......hamnar redan i partystämning känner jag. Lite orolig efter att ha sett bilden, måste jag vaxa bröstkorgen innan jag kommer?
  Jag slutar 23 ikväll så jag hoppas Ni inte går hem för tidigt! Funderar nästan på att sjukskriva mig.....kör ju runt ikväll och delar ut piller i Stockholms Skärgård....de flesta av mina "kunder" är i den åldern att de aldrig skaffade sig en dator! Dessutom är det lite ont om tid! Barnen har fått en iPhone var men pengarna räckte inte till en egen så surfa via mobilen blir det heller inget av, men som sagt den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!
  Skickar Lilla frun först....sätt henne i en fotölj och ge henne en Carlsberg....hon är ju Dansk!
  Ha nu det så trevligt ikväll! Är det verkligen mcyket sex på min blogg? Jag tycker det är alldeles för lite, men jag lovar att sköta mig när jag är hemma hos dig...inga runda ord och badrocken behåller jag på....blandar jag ihop det nu...? Ja, tror det det var visst Elle som hade spa som jag var bjuden på på sin blogg!
  Hälsa Alfahannen ifrån mig, vi har ju delat upp Sverige i två delar, han sköter södra Sverige och jag de norra delarna....men ikväll så struntar vi i revirtänkandet! Hej Joacim föresten! Minns du vår Blueskvällar för något år sedan?
  Ha en fin kväll som sagt Hela Gänget!
  Kram vi Ses!

  SvaraRadera
 2. Hi, det är redan fredag. Ibland så susar tideniväg=) Jag kommer in senare ikväll=) Let´s dance du vet.
  Vad kul om du kommer förbi Qpoolen. Jag kan ju berätta vilken ring & tid, så om du är där då så hade jag tyckt att det skulle vara kul om du sa hej=) Det är ju perfekt, inomhus och massa hundar. Du kan ju sjunka ner i en stol med en gosig tröja & något gott och bara ta in allt=) Härligt! Alltså jag menar om du skulle ha ont, annars kan du ju hoppa rundor=)
  Önskar dig en härlig dag!
  Kramkram fina bloggis

  SvaraRadera
 3. Helst skulla jag ju vilja se hunkarna innan jag bestämmer mig för att komma.....eller....det får man kanske inte, är man för kräsen då?

  SvaraRadera
 4. Inte drar jag mig ur, hoppas kunna sitta vid datorn vi halv tolv ikväll!
  Ser att "Snäckis" skrivit en kommentar, hon kommer inte bli besviken om hon tittar in vi 12 tiden då är vi alla där!
  Jag tar med mig lite polare ifrån en fest jag hade på nätet 2009 (ja, vi har inte hämtat oss än) Kille Nr: 2 med elgitarren är jag.....det blir rockigt jag lovar!
  Caja titta in här vilka jag försöker få med mig!

  http://oumberligating.blogspot.com/2009/10/tack-for-igar.html

  Hoppas det är okej!
  kram ifrån Peter!

  SvaraRadera
 5. Hur kan du avsluta ditt hunk-intro med meningen; "Tyvärr ladies....det var vad jag fick tag i"??

  Jag känner mig väldigt speciell efter den meningen :)

  Och vad är det för fel med Burberry? Det symboliserar ju själva kärnan av manlighet!...eller var det tvärtom...minns inte längre...skit samma!

  Ikväll blir det röj, och om min ständige vapenbroder den Oumberlige hänger på så får ni göra er beredda på att Störningsjouren AB's aktier sticker iväg rejält på måndag morgon.

  Jag ska bara dammsuga först, för det har jag lovat.

  Åh, och så ska jag ju även dra igång den omåttligt populära tävlingen Veckans Rebus hos mig (den får löpa parallellt med festandet, allt för att slå hål på myten att vi män inte klarar att göra 2 saker efter varandra, eller samtidigt eller hur fan det nu var)

  Väl mött i afton!

  SvaraRadera
 6. Som du kämpar! För min del så hellre roligt med vem som helst för jag är nöjd med min egen, mycket nöjd och det enda som drar är att ni har så roligt! Hoppas huvudvärken har släppt till dess. :)

  SvaraRadera
 7. Alltså det här låter som att det kommer att bli en spännande kväll!!
  Kan hända att jag dyker upp...jobbar men just i dag/kväll så har jag ett sånt pass som gör att jag kanske kan dyka upp, men det kan snabbt ändras! OM jag inte kan komma så HA DET SÅ JÄDRANS KUUUUUL!!!!!!
  KRAMAR Eva

  SvaraRadera
 8. Gulliga du, klart jag inte misstolkar! Se vad det skrivna kan bli fel, nu måste jag försöka vara med om än en liten stund för att vissa att jag också vill ha roligt!
  Kram

  SvaraRadera
 9. Nu är jag här!
  Ser att det inte börjat riktigt ännu...tur det, för jag är mitt i ungarnas läxläsning (ja, även över helger - som om man inte har annat för sig...)
  Gamla bekanta "hunkar" kommer det också. Den oumberlige missade ju mitt spa i helgen. Vet fortfarande inte om det är bra eller dåligt. *ler*
  Hade ju problem nog med att förklara det där med alla badrocksklädda kvinnor i hela huset. Vet inte hur jag hade kunnat förklara det med en man med öppen badrock...*harkel*
  Får se vad jag hittar på till helgen. Efterparty eller så. Vet inte.
  Kanske en utomhusaktivitet...eftersom solen äntligen skiner?

  Alltså, jag kommer tillbaka lite senare när hunkarna är färdiga med att dammsuga och dela ut tabletter i skärgårn.
  Vi ses igen!
  Kram Elle

  PS. Kommer han på bilden också...?
  *saliven rinner*
  Fy, nu blev jag lite tantsjuk igen....

  SvaraRadera
 10. Ahaaaa! Jag ser vart åt det barkar!!
  Om oumbärlige slipper vaxa bringan så behåller jag behåringen på benen!
  Tror att det blir sådant röj i kväll att varken hår, utseende eller kön kommer att vara avgörande!!!
  Alfahanne är någon jag inte stött på tidigare och nu måste jag ju kolla upp honom lite innan i kväll!
  Caja vad du är häftig som låter oss komma på fredagarna!
  Love U Love U LOve U

  SvaraRadera
 11. Men är jag verkligen så kräsen, det är som att köpa köttfärs, jag vill ju gärna se vad jag kan få.....men OK, jag hänger på så får vi se!

  SvaraRadera
 12. Ser du fick tag i en Dator! Skickar en sista hälsning för nu...alltså...hörs senare!
  Nu måste jag försöka sköta mitt jobb så fel personer inte får fel piller!
  Hmm.....undrar om jag gav min Fru sina middagstabletter innan jag åkte? Livsfarligt det här med att bli i "partystämning" innan man slutat!
  Skärpning Peter!
  Caja, Ni andra....ha det bara Bäst!
  Kram ifrån Oumberlige Peter!
  PS: Alfahanen gjorde just ett trevligt inlägg, möjligtvis håller han på att omarbeta detta, då länken till en artist som han vill bjuda på inte fungerade längre!
  Vill man komma i partystämning så har jag lagt in en annan länk på min blogg precis NU!
  Men jag ska verkligen inte ta heder och ära av Alfahannen, det var han som visade mig på denna underbare artist! DS

  SvaraRadera
 13. Hej Snäckis! (Snäckskalsdalen) Känns konstigt att snacka över en annan blogg men det funkar............köttfärs behöver man inte se...man blundar och luktar...det gör jag.....kanske biter jag lite lätt i den också, smakar av med tungan....se behövs inte!
  Ha en riktigt fin festkväll så möts vi på våra bloggar senare!
  Kram ifrån Oumberlige Peter!

  SvaraRadera
 14. Shit Caja! Förlåt, förlåt...jag hade ju lovat att sköta mig, hoppas jag inte gick över gränsen i min senaste kommentar!
  Men jämföra oss med köttfärs......det var det värsta! (ler)
  Tjurbringa ska det vara minst!
  Kram Peter!

  SvaraRadera
 15. Jaha, va han på bilden till mig?! Tackar, tackar!!!
  Ja nu när min Oumberlige make inte e hemma i kväll utan e ute o tar hand om ANDRA kvinnor??? <:( då är det ju inte mer än rätt att jag får hunken på bilden, för hur ska det annars kunna bli något röj på det här fredagspartyt???

  Trevligt, trevlig <3!
  .....för jag har ju några hörn kvar här som behöver dammsugas o det kan ju han få göra medans jag ligger i min fåtölj med en (EN...?) Carlsberg, men HOF ska det vara då!!!

  Kramis från en Pockethexa som tycker att det behövs lite flera hunkar på det är partyt!
  Ja så att ni kan få någon mer att roa er med än Alfahannen som jag låter er få ta hand om så länge, fast jag kan ju inte lova att jag inte kikar in till honom också i kväll ifall jag blir för uttråkad....men det kanske jag inte blir, för de svenska killarn ska ju kasta en liten boll med killarna ifrån Frankrike i kväll o det kan ju vara lite trevligt att se på hur de klarar det...<;¤
  Tack för inbjudan Caja, men vad skulle du göra i kväll?
  <;p

  SvaraRadera
 16. Haha! vilket jobb du har för att få in lite karlar här! Jag tackar dock för besväret, en lagom mix är bäst. Hehe. Jag hoppas att jag kan kika in lite hos er, men det får allt bli nåt alkoholfritt då det står arbete i agendan. ;)

  SvaraRadera
 17. Ge hunken till Elle du! Jag har en annan i sikte till kvällen! Jag planerar att sitta i ett hörn och digga till Seasick Steve! Om den oumbärlige tar med sig honom ;)
  Snart, snart, snart....
  P o K

  SvaraRadera
 18. Dom där karlarna! Att man aldrig kan lita på dem ;)

  SvaraRadera
 19. Nu verkar det ju bli en hejdundrande kväll men jag är rädd att jag inte hinner....
  Fullt upp med packning för vi kör i morgonbitti!
  Ha det trevligt i kväll!

  SvaraRadera
 20. Ja, jag tänkte nog glida in och dra ett varv eller två över dansgolvet.
  Om det bara är hälften så skoj som sist har du fått en ny stammis, Caja!
  kan behöva röja loss lite efter den gågna veckan!
  Syns senare, tjejer!

  SvaraRadera
 21. Jag hoppar nog kvällen, vill inte smitta ner hunkarna:)

  jag sitter i mitt soffhörn och snorar istället:)

  Kram

  SvaraRadera
 22. Har lite fullt upp i kväll jag, men får försöka hinna in mellan högarna. Alltså tvätthögarna vad trodde ni? Tvättarstråt finns inne hos mig, ta det som förfest om ni känner er hugade. Fast själv håller jag mig i stugan. Ja, tvättstugan, alltså.

  SvaraRadera
 23. *Pinsamt* Var det inte pyjamasparty här ikväll? Men åh så jag skäms nu då. Sent kommer jag också för taxin körde fel väg. Är jag ens på rätt inlägg och kommenterar? Varför tog jag på mig den här Simpsonflanellpyjamasen? . Jag är helt överhettad. Så,jag stoppar en isbit innanför så här så att jag coolar ned mig. Tack för drickat!

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, det gör mig glad!
Kram/caja