14 januari 2011

I väntan på ♪

När blir det sångstund???Idag är det FREDAG mina vänner..det kan väl ingen ha missat ;-)

Som förhoppningsvis många har fattat nu så har vi sångstund/körslag/dans/whatever här inne på fredagar. Lippe och jag är "ansvariga" så vänd er med förtroende till någon av oss om någon nyps, trampar er på tårna, knuffas eller något annat oschysst! Dock inte om någon: sjunger falskt eller inte sjunger alls....Här är alla välkomna!


Men nu är det så att det är liite tidigt för sångstund...jag har en aning ont i halsen...försöker kurera den just nu med varm honungsvatten o en tepåse ;-D Dessutom måste jag ila iväg till min goda vän S som ska frissera mig..för jag vill ju vara fin i håret när ni kommer.

MEN jag vill jag varna er...jag hasar helst omkring i mysbyxor och en skön tröja eller tunika, tights och benvärmare (dock är allt helt och rent och nystruket) så jag klär inte upp mig för att ni ska komma. Ni får ju givetvis också komma som ni är!!

Fast för alla trevnad så släng ciggen innan ni går in, tack.

Håll koll här inne...för lite senare idag smäller det till. De som har mig i sina listor har ju en liten fördel för de ser när inlägget kommer in och kan knipa de bästa platserna och få plats på dansgolvet, men finns det hjärterum så finns det stjärterum, vi knökar till det på något sätt så alla får plats.

Ni kommer NÄR ni vill och OM ni vill. Skriv gärna en liten kråka om ni varit här och om ni har haft en trevlig stund. Dessutom så är ni hjärtligt välkomna att ta en eller flera vänner med er, det kan bli himla trevligt om vi blir många. Det är bara att ramla in!

På återseende!

Må väl/caja

6 kommentarer:

 1. Ska hålla koll idag då så ska jag rocka röven av er...hahaha....Myspyyyysssss på re.../Annelie

  SvaraRadera
 2. Jag börjar väl sjunga upp snart då:)

  SvaraRadera
 3. Jag har ont i halsen. Kan man sjunga så?

  SvaraRadera
 4. Ja, jag har ju inte riktigt nån koll på det här trots förklaring, men jag får väl vänta jag också :-)

  SvaraRadera
 5. Hahaha, du är rolig!! Men det låter ju mysigt!
  Vill önska er en härlig fredag! Let´s dance!!
  Kramkram fina bloggis

  SvaraRadera
 6. Jag missade sångstunden, vi var flytthjälp idag. Försöker va med nästa fredag!

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, det gör mig glad!
Kram/caja