15 januari 2011

Sköna LördagLördag...fredagens party är över...gosh..vilket gensvar! Jag vill tacka alla som var här både synliga och osynliga. När jag tittade på statistiken idag så höll jag på att ramla av stolen när den visade på 200 sidvyer. Tyckte väl att det var en aning trångt här inne ;-) Tack för alla goa kommentarer...alla verkade att ha haft roligt...och vissa fick jag att gråta...förlåt kyllikki...det var inte meningen...

Annelie rockade röven av sin man så nu går han väl utan gump då...det skulle jag vilja se hahaha. Svärmor var också här och fick sig lite barndomsnostalgi...och du..jag tror byn har förlåtit dig ;-) Ezter hann inte för hon var flytthjälp, det gör inget vännen det är snart fredag igen. Mollamaja kraxade så kråkorna dog...då är det illa....men lugn..jag har städat upp fjädrarna här utanför.

Cecilia, Veronika, Tina och Carina kikade också in och jag tror att de hade en trevlig stund. Fru Gårman hade nog samma halssjukdom som Mollamaja för de kraxade lika mycket bägge två...men tjejer..det gör inget..vi hade ju kul!

Å..syrran min...SÅNT ÄR LIVET...tack för att du kom en liten stund, aj lav jo! Ruta ett, Mia och Git...vilket ös ni låg inne med då, Gött!  BP och Fru Venus hade nog oxå ganska kul men de vill nog ha annan musik...vad säger ni om att vi tar Bruce nästa fredag då? Blir det bra?? Kommer ni igen då? Och du...Fru V...vilken tur att du har en dotter som är hjälpsam *blink*!

Malla var nog den som hördes mest här inne....jag vet att hon gillar att sjunga...ni hörde det..ja, jo, det gjorde ni. Hon e go Malla...pöss på dig!  Lippe...tack för att du kom en liten stund, tänker på dig! Susanne var här en liten stund..som förfest till hennes Thailandsresa, gottegris!!

Cajsas Faster fick sig lite välbehövlig energi igår..hoppas den hjälpte. Shamrock och Knasterfaster hoppade och gastade så taket nästan lyfte....woooow vilket gung!  Rita, polargrevinnan och 4U2 var också här och förgyllde tillvaron, tack!

Sen fanns ju alla de som bara tassade i kulisserna...jag tror att jag såg och hörde en del när de kikade in genom fönsterna och för att inte tala om när folk gick ut och rökte...vilka stora ögon de hade..men de vågade sig inte in....Men några nya vågade sig ända in och det var jätteroligt att ni kom! HELA HÖGEN som var här igår sänder jag en stor kram. Ni som inte var här...lugn..ni får komma nästa fredag istället.

Idag får ni en bild som andas lugn...samma med låtlistan, ha den på den är skön att lyssna på. Vila är det som står på schemat idag här i detta hemmet, Vad ska ni göra?


Må väl/caja

23 kommentarer:

 1. Bruce blir bra. Vilken låt (så att jag kan träna innan)

  SvaraRadera
 2. Ledsen att jag missade festen i går. Ligger nerbäddad i soffan i värsta brakförkylningen så jag orkade knappt med med själv. Tur att jag så är själv denna helgen och får vara i fred. Har lovat Fru Venus en brakmiddag när hon kommit fram till Malmö, det hänger du väl med på , eller?! Snörvelkram

  SvaraRadera
 3. Tack för en trevlig fest!Ja du är bara så härlig.Vad blir det för go låt med Brucan så jag kan träna lite.Ha nu en härlig lördag,Varm kram Rita ♥

  SvaraRadera
 4. Synd om alla rökarna som stod utanför med näsorna tryckta mot rutan. Bättre att sjunga i värmen än röka i kylan. Men de såg roliga ut!!

  Bruce är helt OK, men om jag får önska, så önskar jag mig "Hotel California" - gamla Eaglesfavoriten!
  Jag önskar dig mys hela helgen.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Jag tassade lite utanför MEN jag sjöng;)
  Jag är ju långt ifrån blyg så nästa fredag kommer jag in!
  I dag jobbar jag så för mig är det ingen vila men å andra sidan så var jag ledig tors o fredag:)
  Ha en jättemysig lördag!
  Kramar Eva

  SvaraRadera
 6. Caja...jag missade din fredagskör!!!
  Men det var ofrivilligt, jag hade inget internet i två dagar!!!
  Vet du hur det känns för en bloggerska att inte ha internet!!???
  Hemskt.
  Men nästa fredag är jag med! Promise!
  Verkar ha varit riktigt kul hos dig. Synd att jag missade... *snyft*

  Kram Elle

  SvaraRadera
 7. Det var riktigt kul att "sjunga loss" ;o))

  Idag fortsätter jag att slappa efter att gården skottats och veden burits in...

  Och senare ikväll blir det Stjärnorna på slottet. Det kanske är "tantvarning" men jag erkänner, gillar programmet.... *ler generat*

  SvaraRadera
 8. Jag har ett bra låtförslag till kommande fredagar, men det är risk att det bara är jag som vibill sjunga då... hahaha

  SvaraRadera
 9. vibill? va fan e de? Skulle rätta felskrivet bill till vill och då blev det vibill... funkar inte riktigt med fingrarna idag.

  SvaraRadera
 10. Missade tyvärr körslaget, för jag har också legat utslagen i soffan i en dunderförkylning.

  "Sånt är livet" har jag sjungit många gånger med min riktiga kör och imorgon har vi ett framträdande igen. Så får se om jag kan masa mig upp ur soffan och få fram några hesa toner.
  Jag får öva här några gånger. Hoppas att det inte hörs!
  Kram

  SvaraRadera
 11. Färsbiffar låter jättebra! Jag blir hungrig redan nu...längtar till imorgon!
  (är verkligen synd att det inte är IRL)

  Vi "ses"!
  Kram Elle

  (Du måste verkligen komma förbi här när du besöker brorsan!)

  SvaraRadera
 12. Okejdå... Håll i dig! Om du hatar låten, skruva ner volymen och läs texten. Den är från mig till min värk, de dagar jag inte pallar med och måste kämpa mig till att orka. ;)
  http://www.youtube.com/watch?v=1eiL-GhtjkY

  SvaraRadera
 13. Tack för igår, det är kul med en vän som bryr sig och peppar!

  SvaraRadera
 14. Tack för senast! Har nästan träningsvärk idag ;)

  Ålahue o ålarens används flitigt härhemma, tycker de små orden innehåller allt liksom..hahaha.
  Idag har jag varit o fått naglarna fixade samt haft besök av en vän..fika för hela slanten. Middagen ikväll blev McDonalds..avancerat värre *L*
  Haft en lugn o skön dag då?
  Kram Git

  SvaraRadera
 15. Tack för din inbjudan. Hann inte igår och inte idag heller men jag är säker på att du skulle ha muntrat upp mig. Du verkar vara bra på det. Kommer när jag kommer. Kram

  SvaraRadera
 16. Vad sägs om Summer of 69 med Bryan Adams?

  SvaraRadera
 17. Hahaha, du är sååå go Caja!! Min fina bloggis!
  Hoppas att din lördag oxå varit finfin!!=)
  Sov gott!
  Kram

  SvaraRadera
 18. Godmorgon!
  Tack för igår och du,det var skönt att få gråta!
  Om du menar Bruce Willis så är jag med och så kommer jag att böla igen ifall det blir On the boardwalk...eller vad den låten nu heter.
  Jag tror att jag gråter snart för alla låtar från förritiden och mycket är tacksamhetens och glädjens tårar.
  Så du skall ha stort tack för att du berör mig på djupet av min hjärta själ ande!
  Kram//Kyllikki

  SvaraRadera
 19. Hejsan.
  Va kul att du hittade till mig:)

  Har kikat runt lite hos dig och jag gillar verkligen dina bilder. Älskar attt vara ute i naturen och fota(är inte duktigt)

  SvaraRadera
 20. Tror du får flytta till större, tänk så många som är med!
  sv: ville berätta att kan vara med på min utlottning, har ändrat lite i reglerna så alla kan vara med! Ha en fin söndag.

  SvaraRadera
 21. Jag tror att vädergudarna får se till att det blir körslagsväder, dvs så att vi kan vara ute och sjunga...för nu blir vi många. Måste vara världens största kör. Roligt!!!
  Idag städas det så smått igen...

  Kram på er alla!
  //Birgitta

  SvaraRadera
 22. Oooo...Jag missade ju Partyt..
  Men lovar komma på Fredag.
  Tack för gulliga ord inne hos mig Glad att du finns.
  Önskar dig en mysig Söndag
  Kramisar
  Sus

  SvaraRadera
 23. Dagen efter - anticlimax - men herregud vilken TOPPEN blogg det här är!!! Superidé med partaj å kul att jag får lyssna på en av mina favos hos dig nästa vecka;-)

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, det gör mig glad!
Kram/caja