27 januari 2011

Mina svar.

Idag ska jag ge mig i kast med att svara på en utmaning som jag fick av Lippe igår. Jag har sett den vandra runt på bloggarna och erbjuder vem som helst av er anta utmaningen efter mig. 


Så här blev mina svar:

1 – Hur länge har du bloggat?
10 Juni 2010 lade jag mitt första inlägg i denna bloggen.
8 Januari 2011 fick min andra blogg sina första bilder.

2 – Hur många bloggar återvänder du till regelbundet som läsare?
Massor...I LOVE BLOGS! I min "sinneskittlarlista" ser jag ju när folk uppdaterar...sen har jag några till i datorns bokmärken, så ja..det blir en hel del.

3 – Av de bloggar du läser, hur många procent är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar?
Jag har en salig blandning och samlar på dem som faller mig i smaken men man kan nog säga att den största procentdelen är dagboksbloggar då de flesta handlar om här och nu.

4 – Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg?
Har faktiskt inte tänkt tanken innan.....jag tror nog det..fast jag är nog här som jag var förr...roligare. Det är ett enkelt sätt att föra in humorn i vardagen och ett befriande sätt med för den delen eftersom det inte ställs några krav. Jag kan sitta här och ha världens huggsexa med andra, skratta och ha förbannat kul....samtidigt som jag sitter i morgonrock och oborstade tänder när klockan är runt middagstid eller mer.

5 – Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden?
Gränsen har ju tänjts ut en massa sen starten, då var allting nytt och man visste inte hur man skulle förhålla sig till att hänga ut sig själv. Sen visar det ju sig att det var inte så farligt, tvärt om så har det berikat mitt liv något oerhört. Bilder som jag lägger in på andra än mig själv har jag alltid fått tillåtelse till att publicera.

6 – I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse, tror du?
Jag skulle inte vilja kalla det bekräftelse, jag har ett annat mycket bättre ord för det: Behövd! Jag har fått ett nytt värde, det finns någon som läser min blogg och känner att de får ut något av det. Då känner jag mig behövd och vad kan väl vara härligare än det. Hemma är man ju alltid behövd men det är trevligt att få det från anat håll med.


7 – Har du träffat folk IRL (in real life) efter att ha fått kontakt med dem via bloggen?
Jupp (säger jag stolt), Moster Malla känner jag sen innan...var förresten hos henne idag (tack för kaffet) vi träffas ganska ofta och myser till det. Veronika sprang jag på i Hässleholm en dag och det var verkligen jätteroligt, jag tror nog att vi kommer att ses när det blir vår. Många av er mina bloggare hade jag mer än gärna träffat IRL, det ska ni veta. Vi står alla på olika plan här i livet men jag känner att många av oss är ganska lika.

8 – Tror du att det kan vara skadligt för vissa personer att blogga?
Skadligt....njae...det skulle vara om du kanske sitter mitt på vägen med din dator....

9 – Hur ser bloggandets nackdelar ut, för dig?
Att jag har en tendens att sitta lite för länge så att kroppen tar stryk, men ibland är det verkligen värt det för det skänker mig välbehövlig energi samtidigt.

10 – Tror du att du fortfarande bloggar om två år?
Skojjar du.....GISSA!


"Life's challenges are not supposed to papalyze you, they are supposed to help you discover who you are."
//Bernice Johnsson Reagon

Jag vill idag också passa på att önska A, E-L och B en skön resa till Filipinerna i 4 veckor. Var rädda om er! Kram!

Må väl/caja

7 kommentarer:

 1. Vi är nog lite lika, du o jag! Så naturligtvis gillar jag dina svar! Har en svår dag som jag ska se om jag orkar skriva om senare :(
  Just nu ligger jag med armarna som ett gammalt Domusmärke över bröstet och försöker komma på hur jag ska lösa min situation!

  Kram Lippe

  SvaraRadera
 2. Kul at läsa dina svar. Å du den 10 juni är en mycket bra dag, det är nämligen min födelsedag:-)

  SvaraRadera
 3. Jag har också sett denna lite varstans, kanske jag tar tag i denna, senare!
  Kul att läsa dina svar!

  SvaraRadera
 4. sv: Glömde säga att vi åker på lördag! :)

  SvaraRadera
 5. Håller med dig ang. punkt 9

  SvaraRadera
 6. Roligt att lösa dina svar på denna! Ser att du är lika bloggalen som jag, jag vågar inte ens räkna efter hur många jag följer. haha!

  SvaraRadera
 7. Hihi, jaaa träffas=)
  Jag har oxå gjort denna där...hahaha. Fick den av Lina=) Fast jag skickade inte den vidare, visste inte riktigt. Men det var smart att du skrev att "vem som" här kan anta den om man vill. Det ska jag komma ihåg till en annan gång. Du är inte dum du=)!!
  Hoppas att allt är bra med dig!
  Vet du, jag tycker att det är mysigt att dricka teet Blue fruit med pyttelite mjölk i rätt temperatur i en stor mugg med lena kanter, fniss.
  Bor du långt ifrån Teba? Jag kommer nog att åka dit någon gång. Fast nog inte förrän om en månad, haha. Jag har redan shoppat tillräcklig, suck. Annars skulle vi kunna gå en sväng där & sen fika på ett litet fik=) Om du vill & har ork den dagen. men vi hörs ju... Vill bara säga att jag har sådana små tankar, så som du säger om hovdala & hundarna ibland=)
  Hoppas att du har en skön kväll!
  Kramkram fina bloggis

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, det gör mig glad!
Kram/caja