12 februari 2011

Förrätt!

Lördagsgott på finporslinet med guldkant!

*En bädd med ruccola i botten.
*Skeda på smörstekt svamp/bacon.
*Fyll på med lite svampfylld färsk Tortelini.
*Toppa med parmesanost i tunna skivor.

Servera med ett gott nybakat bröd och isvatten.
Bon Apetit!

LÄNK: Ögonblick!
LÄNK: Värme!

Må väl/caja


12 kommentarer:

  1. Wow! Här var det lyxmat på menyn!

    SvaraRadera
  2. Mums! Verkar påminna lite om Batmans hemmagjorda ravioli fylld med olika svampar. Fast vi festade loss lite med gen grädd/vitvinssås. Hehe.

    SvaraRadera
  3. Vilket bra resultat matchen slutade i! Vilken godsak du fick till middag i går - själv bjöd jag på kycklingfilé med pesto, soltorkade tomater mozzarella och parma med hemmagjorda klyftpotatis. Men någon underligt hände med den pressade vitlöken den blev grön i ugnen??? Har aldrig varit med om detta tidigare... Är det någon som vet orsaken till detta? Samma gröna färg som Wasabi!

    SvaraRadera
  4. Låter gott! Tittar förbi för att kolla hur du har det?
    Hoppas att allt är väl!
    Kram ifrån Oumberlige Peter!

    SvaraRadera
  5. Tjillevippen go Caja,kikar in och önskar dig en fortsatt sköööön Söndag...KRAAAAAM/Annelie

    SvaraRadera
  6. Hej goa Caja!

    Åh det där låter alldeles underbart! Perfekt GI-mat också (försöker minska intag av pasta, ris och potatis)

    Kram
    Mia

    SvaraRadera
  7. Tack vännen! Kramar som är långa mottages tacksamt idag ;)
    Hur gick det för grabben? Hade han kul?
    Och hur är det med dej idag, fick du solen jag försökte skicka till dej?
    Kramar tillbaka länge, länge...♥

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, det gör mig glad!
Kram/caja