15 februari 2011

Information om Facebook!

Viktig information för facebookanvändare, kopiera gärna och lägg ut på era egna bloggar!

Har du noterat att du bara ser uppdateringar i ditt nyhetsflöde från samma människor på sista tiden? Har du också märkt att när du lägger ut statusuppdateringar, foton och länkar, så är det samma cirkel av människor som kommenterar och det verkar som att alla andra ignorerar dig?
Oroa dig inte, alla älskar dig fortfarande och ingen har blockerat dig avsiktligen. Problemet är att en stor klump av din vän/fanlista inte kan se någonting du lägger ut och det beror på:
Det “Nya Facebook” har en standardinställning för nyhetsflödet som automatiskt är inställt att visa ENBART inlägg från människor du nyligen interagerat med eller interagerat mest med (vilket borde vara begränsat till de sista veckorna precis innan människor började byta till den nya profilen). Så, med andra ord, för både affärs- och personliga sidor, om inte vänner/fans har kommenterat något av dina inlägg inom dessa veckor och vice versa – är du nu osynlig för dem och de är osynliga för dig!!
HÄR ÄR FIXEN: Rulla ner till botten av nyhetsflödet på startsidan och klicka på “Redigeringsinställningar”, klicka nu på ”Visa inlägg av” och ändra inställningen till ”Alla dina vänner och sidor”.
Att bara lägga ut en uppdatering om detta hjälper inte eftersom en hel del av dina vänner/fans som standard inte kan se dina inlägg. Du får antingen skicka ett meddelande till alla på din lista eller lägga ut ett evenemang som förklarar situationen som detta och bjuda in hela din vän/fanlista. Du kan även Blogga och Twittra om detta för att sprida informationen!

Må väl/caja

4 kommentarer:

 1. Tack för infon, och hjärtat och orden i dikten!
  Jag har fixat FB! Tack!
  Kram till fixar-Caja ♥

  SvaraRadera
 2. Åh,så sköt att jag inte behöver bekymra mig för jag kommer ALDRIG att bli medlem i Fejan!!!
  Nu ska man ju aldrig säga aldrig men hoppas kan man ju iaf!
  Du är snäll du caja som informerar!!!!
  Må bäst!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Har inte FB, men tack ändå för info!
  Ha en skön kväll! ♥
  Kram Elle

  SvaraRadera
 4. Det där märkte jag för ett tag sedan och i ärlighetens namn blir jag galet trött på FB som tvingar på en massa uppdateringar man inte vill ha. Det är svårt att värna om sitt privatliv.

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, det gör mig glad!
Kram/caja