15 februari 2011

Jag har fått något!

Inte alla gåvor är lika välkomna......

Idag fick jag en liten "present" i min dator....den var fint inlindad i ord...som jag inte ville ha och ännu mindre dela med mig till andra av. Presentens avsändare hette Mr Virus och lät ALLA mina mailkontakter få ett litet brev från mig som var skrivet på engelska.


Förra året fick jag en annan present av Mr Virus, då skrev han och bad om pengar insatta på ett konto för att JAG var strandsatt i London....som jag naturligtvis inte var. Men HAN tyckte väl att jag var det...många samtal kom till mig den dagen vill jag lova er....aldrig har väl någon undrat så mycket om jag var i nöd *fniss*

Här i detta hemmet frodas snoret, febern och halsontet....vi är några riktiga fräschingar om jag får säga det själv....NOT

Om någon av er läser detta så öppna inget mail från mig som är komna med en rubrik FV: så är ni snälla! Nu efter Mr Virus är utplånad har jag skickat ut ett nytt som talar om att det är ok igen. Jag bara undrar var fasiken den skiten kommer ifrån, här öppnas aldrig något mail som jag inte vet var det kommer ifrån och heller öppnar jag inte mail med sk. roligt innehåll..så får det vara hur roligt det vill....för man vill ju inte få virus i datorn HA HA...det kan man tydligen få ändå!

Ha en go tisdag mina vänner!

Må väl/caja

10 kommentarer:

 1. Ja, som om det inte kunde ha räckt med en förkylning, utan du var tvungen att få ett virus oxå!!
  Nu blir det bingen här och i morgon sak jag ha sovmorgon!
  Kram o god natt ♥

  SvaraRadera
 2. Hm...det finns flera skäl att välja umbunto :D

  SvaraRadera
 3. Moorning vännen,ja du mr virus är en dryyyyyyyg jäkel,jag fattar inte heller vart allt skit kommer ifrån,flera ggr har jag fått mail om massor med pengar...haha..Hoppas att ni kryar på er snart.stoooor kram från mig...PÖSSSSS!!!

  SvaraRadera
 4. Fy för sådana medellande:(((

  Hoppas att du har det bra och tack för hälsningen på min blog!
  Här snöar det!
  Kram Kyllikki

  SvaraRadera
 5. Vilken otur. Man kan inte vara nog försiktig.

  SvaraRadera
 6. Virus gånger två då, antar förkylningen också är virus ;) Krya på dig!

  SvaraRadera
 7. Så fruktansvärt irriterande. Undrar vad dom som skapar Herr Virus tänker på. Shall we kill 'em softly;-)

  SvaraRadera
 8. Okey.....förklarar en hel del.....

  SvaraRadera
 9. Virus...ja, dom kryper nog in någonstans och fullständigt osynliga kan dom vara ibland....gott att du blivit av med honom!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 10. Oh, stackars er!! Hoppas att ni blir bättre snart! Fast det är inte kul att gå ut nu när det blåser så. Känns rakt igenom märgen, huuu.

  Krya på er!
  Kramelikram
  Veronika & hundarna

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, det gör mig glad!
Kram/caja