06 februari 2011

Överkörd!Trasig.

Hel.


Tunnel utan slut....

Idag känner jag mig som en marionettdocka som är överkörd av en bulldozer....alltså en mycket trasig sådan....från att ha varit lite hel i fredags är jag idag precis tvärt emot. En rejäl dos med diverse medikamenter, och hjälp att läggas, halvsättas i en någorlunda bekväm ställning i sängen krävdes för att jag skulle återfå en gnutta hopp om att kunna röra mig alls idag. Det och en kopp gott kaffe på sängen..... 

Den som håller i denna marionettdockas trådar så att jag över huvud taget kunde stiga upp och gå på toaletten idag (är nu nerkommen om trappan) är min älskade Harmoniman, shit vad skulle jag gjort utan honom???


Tack min älskade, jag är lyckligt lottad som har dig vid min sida.

Ibland känns det som om jag lever i en tunnel utan slut.....och är dömd till tid och evighet att harva runt med denna förbannade kropp som bara vill mig illa. Kan det vara så att det är en botgöring för något jag gjort i ett tidigare liv....??? I så fall vill jag ha det j*****t bra i mitt nästkommande!


Nu vet jag ju att det är sådana här dagar som jag tappar modet och hoppet men att det kommer nya och bättre dagar igen. Men tänk om man slapp slitas hela tiden mellan detta hopp och djupaste förtvivlan...ett slags mellanläge, det hade varit enklare. Tror jag!


Nu ska jag hälsa på lite inne hos er, förmodligen kommer jag inte att ge mig tillkänna idag utan vi ses en annan dag i stället. Hoppas det är ok med er. 

Önskar er alla en skön söndag, jag ska fördriva min med att bli "uppassad" av maken för idag har jag inget annat val än att be om hjälp.

En marionett är en ledad docka som med hjälp av trådar styrs av en människa så att den ser ut att röra sig av egen vilja. Marionetter är ofta tillverkade av lindträ som är tillräckligt mjukt för att enkelt kunna bearbetas och tillräckligt hårt och hållbart. Trådarna är fästa i marionettens ledade delar och så fina att de på avstånd förefaller osynliga. I motsats till vad som gäller för handdockor kan hela figuren framställas och röras, alltså även benen. Därigenom verkar figurerna och deras rörelser mycket naturtrogna. Marionettspelets konst är dock mycket svårare än handdockspelet, eftersom flera kroppsdelar måste sättas i rörelse samtidigt med flera trådar. Marionetter kan efterlikna djur eller människor och används i marionetteater.
Källa: Wikipedia


Må väl/caja

20 kommentarer:

 1. Fy vilken tråkig dag. Kramar i massor och hoppas att det är bättre imorgon

  SvaraRadera
 2. Undrar vad det är för skada du har men det vill du kanske inte berätta. Önskar dig och din harmoniman en skön söndag trots omständigheterna.

  SvaraRadera
 3. Oj, oj, oj... ger dig en kram, trots vi inte känner varandra. Jag vet inte vad det är för sjukdom du har, men jag förstår du har det tufft. Trots det är du otroligt optimistisk, levnadsglad, humoristisk.. ja en sån som vi här ute i cybern uppskattar!
  Var rädd om dig!
  Dina bilder/foton är helt fantastiska!
  /Småländskan

  SvaraRadera
 4. Håller helt med Småländskan!!! Å du - solen skiner på dig - åtminstone gör den det här i Stockholm. Skickar ner några värmande strålar till dig och en stärkande kram!!!

  SvaraRadera
 5. Jamen usch. Jättemånga orkakramar till dig!

  SvaraRadera
 6. Lider med dig, skönt att du har ett sånt stöd i din livskamrat!!!

  SvaraRadera
 7. Hej Cajapaja!

  Inne hos mig är det grönt och skönt! Så välkommen dit! Jag har städat ut snön från bloggen=) Mina hundar hälsar med helande pussar! De luktar lite morötter, de knaprar frenetiskt på det just nu=)
  Stor styrkekram till Cajapaja
  ps. sänder lite gosigt te & muffins i tanken till dig!

  SvaraRadera
 8. Min älskade blogg- och smärtsyster!!
  I dag kan vi halvligga i våra dagläger och drömma om bättre tider :)

  Styrkekramar som är lååånga men försiktiga ♥

  SvaraRadera
 9. Å jag vet ju själv hur det är med dessa dagar..Även om man inte blir frisk så kommer det bättre dagar..Jag brukar tänka som dig att jag läre gjort nåt hemskt eftersom kroppen blir så straffad..:))Jag har ju haft mitt i 14 år så nånstans har jag accepterat den,men kan fortfarande bli väldigt less när jag vill nåt som jag inte klarar..Go Caja jag skickar en stooor kram och en liten pöss,så hörs vi nåndag...

  SvaraRadera
 10. Vilken skitdag du har!
  Kunde ändå inte låta bli att le lite när du skrev hur du blivit nerbäddad och detta med en kopp kaffe...Då tänkte jag förstås att kaffe blir man kissnödig av. Och vart hade du sen fått ta dig? Jo på toa.
  Förlåt, inte mycket att le åt egentligen...
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 11. Hoppas att du får en bättre dag vad det lider!
  puss&kram
  lillie

  SvaraRadera
 12. Det låter inte bra! Skickar dig massor med kramar och hoppas att du mår bättre fort!
  kram

  SvaraRadera
 13. Stackare! Jag lider med Dig, men är ändå glad för Din skull att Du har Din trygge harmoniman vid Din sida.
  Skickar Dig många varma styrkekramar och önskar Dig en bättre kommande vecka!

  SvaraRadera
 14. Nä, sådana skitdagar vill jag inte att du ska ha :-( Vi hoppas på bättring *kramar om länge men försiktigt* :-)

  SvaraRadera
 15. Hej vännen..

  Förstår att du har det jobbigt ibland..
  Jag skickar härmed lite styrkekramar till dig..
  känner du... ; )

  m i a

  SvaraRadera
 16. Känner väl igen sådana där riktiga down-dagar och hur hopplöst det känns. Din Harmoniman, vilken härligt benämning och va bra att du har honom och vilken tur att han har dig!

  Tänker på dig! Kram!

  SvaraRadera
 17. Slänger iväg en varm tanke åt ditt håll med önskan om läkande sömn i natt. Kanske hade du din måndag idag så att morgondagen vekligen blir en annan dag?
  Kramen vännen ♥

  SvaraRadera
 18. Livets Tunnel såg det nästan ut som. Kolla in i min blogg har fixat en cool grej, man kan debattera och svara på kommentarer och även få svar när någon kommenterar.
  Tyvärr så måste man registrera ett konto, jag har den nu fast vore ännu roligare om alla har så :)
  MVH.Sandra

  SvaraRadera
 19. Rara du. Kram till dig från mig.

  SvaraRadera
 20. Tar en kopp kaffe hos dig och skickar över en burk med kramar.
  Milla

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, det gör mig glad!
Kram/caja