08 mars 2011

Poesi.

Då finns det nytt att läsa HÄR!

Må väl/caja

4 kommentarer:

 1. Hej Caja! Har inte riktigt tagit "hand om dig" ordentligt känner jag, bara "inläggat" på och inte kommenterat så mycket. Hoppas det var okej att jag stal dit "braiga" inlägg och lade in på jernsaxen?
  Härlig bild, tur det finns kameror så man får lite hjälp med att minnas sina "sköna stunder"!
  Jag som i princip numera bara bloggar med kvinnor läser ofta hur de ibland nästan ursäktar sig hur de ser ut!
  Själv har jag en liten "kagge" som jag ständigt ältar, både i verklighetn och i bloggen.
  De här unga vältränade Hunkarna jag visar för att locka "lystna kvinnor" till min blogg är egentligen en psykologisk bearbetning för mig själv! Ibland för att sporra till lite hårdare träning! För jag tränar faktsikt väldigt mycket, mer än vad många kan tro, men jag äter också mycket mat och mycket gott! Värsta jag vet att vara hungrig! Lilla Frun och jag är lika på det området, idag är jag ledig (nästan) så idag ska det käkas semlor och ätas ute!
  Får se hur mycket Hexan orkar! Hon har varit uppe ett tag och bloggat och "eldat upp sig lite".....tagit lite exta medicin och lagt sig igen!
  Så jag blir väl sittandes vid datorn ett tag nu!
  Egentligen borde jag såga upp granen som ligger här utanför....men har faktiskt ingen lust alls!
  Ha det bara bäst!
  Kram ifrån Oumberlige Peter!

  SvaraRadera
 2. Vilken underbar bild. Tänk att vara där nu...

  Ha en bra dag på hemmaplan!

  SvaraRadera
 3. Jag längtar också efter sol och bad. Vi har varit på Tenerife öve 20 gånger på vintern. Och vi har trivts som bara katten. Men vi brukar bo i Puerto de la Cruz, för det är en sån charmig gammal stad med en mängd spanska innevånare, så man känner inte av så mycket av turisterna.

  Svar: Det var ju roligt att du tyckte att fotot var vackert. Men så var det ju taget i en fotoatljé. Tack för det och även för att du tyckte om min text.

  Din sida går absolut inte av för hackor heller. Jag kikade igenom dina andra bloggar också. Du är ju makalös på att ta vackra, fina bilder, som berör.

  Gilla

  SvaraRadera
 4. Hej vännen..
  Du har något & hämta inne hos mig.
  Kramisar
  Sus

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, det gör mig glad!
Kram/caja