14 april 2011

Cymbalta!

*Buksmärtor

*Illamående

*Väderspänning

*Ejakulationsstörningar

*Restless legs

*Klimakteriesymptom

*Näsblödning

*Inflammation i levern

*Nedsatt sköldkörtelfunktion

*Glaukom

*Allergiska reaktioner

*Rapningar


Ett väldigt litet axplock av vad jag hittade på bipacksedeln till min nya medicin. . .vad är det som gör att man stoppar skiten i munnen och sväljer självmant?? Jag bara undrar??

"Sällan bota, ofta lindra, alltid trösta!"
//Hippokrates

Må väl/caja

8 kommentarer:

 1. Läs aldrig biverkningarna förrän du misstänker att du fått en!!
  Jag läste förr och oroade mej för allt från nässelutslag och nagelbortfall!
  Biverknigar är ju sådant man KAN få och därmed sgat att du med största sannolikhet inte får dem.
  Ät pillren och om du mår skit eller konstigt så kollar du listan och sedan med din läkare.
  Var inte orolig utan ta pillren nu och vem vet? Det kan ju bli bra!! ;)
  Massor med kramar vännen ♥

  SvaraRadera
 2. Jag brukar också läsa dem och inse att man borde inte ta tabletter alls :) Men nöden har ju ingen lag! an brukar ju inte få så allvarliga biverkningar... Kram på dig!

  SvaraRadera
 3. Min Mamma fick för många år sedan prova en ny sorts värktabletter. Värken försvann och det gjorde Mamma också, för hon dog av leukemi som tydligen var en av dom biverkningar som upptäcktes efteråt! Gissa om jag tar tabletter!!

  SvaraRadera
 4. Det är som att välja mellan Pest och Kolera! Jag läser aldrig om biverkningarna när jag börjar med ny medicin. Det är lätt att börja känna och uppleva både det ena och det andra!

  Jag tycket för min egen del att jag inte haft så mycket att förlora när jag mått riktigt dåligt, genom att prova!

  Lycka Till Raring!

  SvaraRadera
 5. Tycker om Hippokrates citat. "Alltid trösta". Tur att det finns vänner irl och i cybern, för det är där trösten finns :), knappast hos dem som skriver ut medicinen. Nu hoppas jag du slipper alla biverkningar och att medicinen kommer hjälp dig. Kram vännen och ha en skön helg.

  SvaraRadera
 6. Är man bara lite sjuk så blir man mycket. Så man kan ta fler mediciner. Men ännu flera biverkningar.

  SvaraRadera
 7. Jag har ätit Cymbalta i 2.5 år. Den hjälpte mig och jag hade INGA av dessa biverkningar. Idag är jag helt medicinfri! Det blir bättre! kram.

  SvaraRadera
 8. Ska jag komma med en ännu roligare biverkning till den här medicinen....?!

  Man går upp i vikt!!!

  Jag säger bara håll koll på vikten o börjar det skrika i "villätaodrickaännumera"-tarmen så är det bara att tänka att det är en biverkning o för mig var det inte att leka med jag gick upp 20kg på ett halvår o när jag tog ut dem (väldigt långsam urtrappning...) så gick jag ned 10kg så nu har jag "bara" 10 till att gå ned <;p

  Hoppas att du hinner bli förvarnad så att du kan hejda dig för mig vad det ingen som sa något om viktuppgången som alla som har ätit den känner till o att den sen är grymm att trappa ut men det går om man öppnar kappslarn o minskar med 20 korn om dagen tex... Även maken åt de här tabl men då mot Borrelia så det är ett universalmedel...

  Kramis från en som har prövat det mesta o jag säger bara aldrig någonsin mer Tradolan, jag ryser bara jag skriver det för det är det djävulsmedel som ingen människa borde få o jag vill varna alla för det man blir bokstavligen tokig o inte gjord den någon nytta heller...

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, det gör mig glad!
Kram/caja