06 april 2011

Smärtlindring!

Lånad bild från nätet.

Äntligen! Jag har intagit min vidbehovsmedicin och inträtt i morfindimman, den lindrande dimman för stunden gör att jag kommer att få lägga mig ikväll med mindre smärtor och förhoppningsvis sova hela natten.

Om inte så ska jag ta en till pilla, jag måste vara mer smärtlindrad för att orka med att leva just nu.

Det får kosta min sårade stolthet att jag ska klara mig utan just den medicinen, det är inte värt att kämpa tills tårarna sprutar och kroppen säger S.T.O.P.P nu räcker det!

Jag var hos min läkare idag, det var hon som sa till mig att nu är det dags att jag sluta vara dum mot sig själv. Och visst är det så, jag plågas ju bara i onödan. Tack doktor I för att du säger sanningen till mig och får mig att lyssna.

Jag vill även passa på att tacka alla er där ute som bryr sig om, sänder de varmaste kramar man kan få och alla vänliga ord som ni delar med er av.  Jag tassar runt lite försiktigt i blogglandia just nu, behovet är stort att skriva av mig så orken finns inte till att vara så mycket mer aktiv i just detta med hälsa på och skriva hos er. Men ni finns i mina tankar och i mitt hjärta allihopa ska ni veta!

Men jag menar det ur mitt innersta och med hela mitt hjärta säger jag TACK FÖR ATT NI FINNS! Jag vet att Lippe skrivit om just detta nu ikväll och tack och lov att vi kan finnas där för varandra i både glada och tråkiga stunder.

Må väl/caja

13 kommentarer:

 1. Håller tummarna för att medicinen hjälper och att du får sova gott i natt. Sömnen är viktig

  SvaraRadera
 2. Att vara bra smärtlindrad är A och O om man ska orka vara sig själv ibland. Jag har plåster plus lite annat, nu för tiden så fungerar det utmärkt faktiskt! Dock så tar ju inte medicinen bort mina andra symtom...Men man får vara glad ändå, tänk vad bra man har det egentligen... Jag har bra läkare, underbar hemtjänst, hjälp med det jag behöver, hjälpmedel som räddar min vardag och framför allt en hel hög med vänner som bara finns där! Jag har nog inget att klaga på faktiskt...eller jo, att jag fick restskatt då! KRAM

  SvaraRadera
 3. Vad kloka ni är, läkaren och du! Önskar dig allt gott raring! Kram och sov gott ♥

  SvaraRadera
 4. Det gör du rätt i, att bedöva dig lite...Hoppas att du kan sova riktigt gott i natt! Varm, försiktig godnattkram till dig!

  SvaraRadera
 5. Hoppas du får lite ro och att du kan sussa gott och vakna upp till en bra dag!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 6. Du har en bra läkare som fått dig på bättre tankar.
  Jag har värk, dock inte som du, men från min nacke skjuts ibland upp raketer som exploderar höre upp i huvudet. Jag hade fått för mig att jag skulle inte bli beroende av tabletter - alltså plågades jag i onödan. Min läkare sa att jag skulle betrakta hans utskrivna medicin som en vän och inte som en fiende. Jag är vän med tabletten som gör att jag slipper mycket elände.
  Gör du som din doktor säger. Trots allt vet nog han vad du behöver för medicin och bli vän med den.
  Ha det så bra du kan.
  Kram Viola

  SvaraRadera
 7. "That´s what friends are for"..KRAAAAAM och lyssna på doktorn nu och ta det luuuuugnt!!!

  SvaraRadera
 8. Omtanke och medmänsklighet, är också en sorts medicin. Tänker på dig. Kram

  SvaraRadera
 9. Yvonne :-)april 07, 2011

  Morning!Klok läkare.Det är jobbigt att hela tiden ha smärta.Hoppas att du får sova inatt! Jag sätter upp er på listan till bloggträffen.Ger dej en extra Morgonkram!

  SvaraRadera
 10. Bra att du har svalt din stolthet och knaprar piller. Man ska ALDRIG lider i onödan om hjälp finns! Fortsätt med det, då mår du bättre!!! Tänker på dig! Kram!!!

  SvaraRadera
 11. bra att du tagit ditt förnuft tillfånga och använder dig av smärtlindring, ibland måstes det ju
  bamsekramar

  SvaraRadera
 12. Massor av kramar och kärlek! Förstår dig när det gäller medicinen, men ibland är det bästa alternativet.

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, det gör mig glad!
Kram/caja