21 juni 2011

Sill och rosor.Idag eller rättare sagt tycker jag att det är ganska ofta nu för tiden ; - ( så har jag problem med min internetanslutning. Nu har jag egentligen en väldigt söt bild som jag tänkte lägga ut men jag får låta bli då blogger inte heller verkar funka som det ska idag. Jag har förstått att flera av er andra har haft problem på sistone med sajten. . . irriterande som 17 är det i alla fall. Tillägg: nu funkade det med bilderna, yyyeess!!

Denna dagen började ganska ok faktiskt för att tillhöra mig, sömnen har varit lite bättre i natt och det ger lite ro i både kropp och själ. Därför bestämde jag mig för att åka till Ringsjöfisk för att inhandla sillen vi tre ska avnjuta här hemma på midsommarafton. Det blev fem små burkar olika sorters sill samt en janssonsfrestelse för den nätta lilla summan av 251 kronor. Jo jo men.  .smakar det SÅ kostar det, och JA. . .det ÄR värt det.

När jag sen kommer hem ser jag att någon varit här. . . det hängde en söt liten presentpåse på dörren med en fin rosa miniros i, det var den ni skulle fått se på bilden. Men åh vad både ledsen och glad jag blev på samma gång, Moster Malla hade ju varit här och jag var inte hemma så vi fick träffas. . .tusen tusen tack gulliga Malla för blomman. Jag har inte ringt henne ännu för att tacka, efter min lilla utfärd var jag alldeles slut, somnade på soffan och har inte "blivit människa" förrän nu.

Här ligger jag nu i soffan och bloggar, ja ni läste rätt.  .jag har det så bra så att datorn är kopplad till 42-tummaren på väggen och tangentbordet har jag framför mig på en kudde så där på alldeles lagom avstånd. Det är min älskade Harmoniman som har sett till att jag kan ha det så här lyxigt, tack mitt hjärta.

Nu ska jag ringa Moster Malla, bilden på den söta blomman sätter jag in i inlägget senare om det funkar.

 Puss & kram

Må väl/caja

14 kommentarer:

 1. Vad gulligt av henne, men så himla typiskt att hon kom just när du var iväg!
  Skönt att höra av dig!

  SvaraRadera
 2. Visst är det roligt att få blommor :-) Lite avis på din "datorskärm" ;-)) Kram vännen!

  SvaraRadera
 3. ...och vilken bild på rosen!!!!

  SvaraRadera
 4. Vad underbart att få en liten present bara sådär!! Kan få humöret att vara på topp hela dagen!

  SvaraRadera
 5. Vad skoj att höra ett livstecken från dej vännen.Vad gulligt av henne.Men tråkigt att du inte var hemma.Ha en skön kväll vännen.Kraaam Rita ♥

  SvaraRadera
 6. Vad rart av Moster Malla och vilka vackra bilder! Men... Datorn till 42-tummaren? Jisses vad din Harmoniman och du kan... Ha de gött där i soffan!

  Kram!

  SvaraRadera
 7. Jag har inte haft några problem med blogger(TA I TRÄ!!) sedan jag uppdaterade till exlporer 9.
  Dessutom blev datorn mycket snabbare!
  Ha det gott i din soffa med lyxutrustningen, den är du väl värd!
  KRAM!

  SvaraRadera
 8. så trevligt med en påse på dörren när man återvänder hem :) jag har tänkt mycket på dig och flera andra som har ont, är sjukskrivna mm.
  känner mig på gränslandet mellan just heltidssjuk och arbetslös. ibland som ingenting... å inte var det meningen att skriva deppgrejer här, men sanningen är så viktig för mig. att plocka fram det förljugna, att låtsas och hålla med om att jobba heltid, det är det som är liksom själva frälsningen. då har jag varit väldigt ofrälst de senaste 30 åren. bara hopp hit å dit, fem barn och småanställningar. utanför.
  men jag har det hur bra som helst, mat på bordet, bil och friska barn.
  och jag tror på gud och på serotonin!
  kram och ♥

  SvaraRadera
 9. Vad kul med en överraskning! Synd att ni inte fick träffas.

  Hoppas att vädret håller i sig hos er och att din midsommarhelg blir skön!
  Kram Elle

  SvaraRadera
 10. en riktigt fin midsommar önskar jag dig!
  kram E

  SvaraRadera
 11. Hoppas allt är bra med dig Caja! kram

  SvaraRadera
 12. Vad rart av Malla :)
  Ha det så skönt i soffan!

  SvaraRadera
 13. Förstår att det kan kännas lite ledsamt att du inte var hemma just då. Hoppas i alla fall att din midsommar varit bra..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 14. God morgon til dig så här en fem dagar senare :)
  Vad glad jag blir då jag läser att du mår lite bättre. Sill äter jag inte men sugen på något gott blev jag av din fina beskrivning =D
  Gullig liten blomma! Moster Malla och din omtänksamme Harmoniman vet hur de ska förgylla din dag :)
  Önskar dig fler sådana små dagar och att det sakta ger dig styrka :)
  Kram

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, det gör mig glad!
Kram/caja