10 augusti 2011

Livskvalitet!

 
Vaknar sent, inget ovanligt för att vara mig dock. Jag kan göra det med gott samvete för jag vet att hunden varit ute på morgonen och hon går gladeligen i sin korg igen efter "morgonkisseriet". 


Sonen är hos sin farmor och bonusfarfar sedan i söndags, han är trygg där och känner sig som hemma hos dem så det brukar ta nästan en vecka innan han bestämmer sig för att det är dags att åka hem igen. De får kvalitetstid tillsammans och det gäller att passa på innan han är så stor att det är brudar och mopeder som är det viktigaste i livet. 


Efter att jag legat i sängen en liten stund för att vakna till liv, ja fastän den sena timmen....jag behöver ett mjukt uppvaknande för att må bäst. Fast så är det väl egentligen för oss alla om vi ska vara ärliga...


Till ämnet igen då ; - ) efter jag klivit upp ringer telefonen....bjuder du på kaffe kvittrar en röst i andra änden av luren.....


Absolut gör jag det kvittrar jag tillbaka, jag köper bullar med säger hon. Jag känner att jag längtar tills hon kör in på gården.


Vi får en alldeles ljuvlig stund tillsammans, Lullan och jag....bara vi två och ingen annan. Livskvalitet på hög nivå för både henne och mig. Vi fikar i eeevigheter, fnissar och pratar. Vi har det väldigt, väldigt bra helt enkelt. 


När mannen kommer hem efter jobbet så har han den vuxna dottern med sig i bilen, hon stannar över i natt och myser med oss nu ikväll. Det är livskvalitet det med, massor!

Idag är en bra dag!


Må väl/caja

11 kommentarer:

 1. Härligt med just de där bästaste av dagar =D
  Kram du goa.
  Milla

  SvaraRadera
 2. Du verkar haft en härlig dag!! Mys!!

  SvaraRadera
 3. Det lät verkligen som en bra dag!
  Hoppas du får fler av dem!
  Kram ♥
  Elle

  SvaraRadera
 4. Förstår vad du menar, livet när det är som bäst :-) Jag hoppas Lippe eller Fru Gårman skickar mailet vidare till dig, slarvat bort din adress... KRAM :-)

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig dag! Kram!

  SvaraRadera
 6. Såna dagar är värda mycket och man placerar dom i den lyckliga delen av ryggsäcken för resten av livet ♥

  SvaraRadera
 7. Har skickat mailet Fru Venus skriver om!
  Hoppas att du får många flera sådana dagar!! Näe, förresten! Hoppas?? Jag BESTÄMMER det!!
  E sköttkärra fuller med krama å pussar!!

  SvaraRadera
 8. Såna dagar är ovärderliga,att bara få vara och mysa med en god vän och gofika...:))
  En stor KRAM och en puss på pannan från mig!!

  SvaraRadera
 9. Låter härligt!
  Må väl, vännen.

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, det gör mig glad!
Kram/caja