28 november 2010

Advent


Alla andra visar fina bilder på sina vackra adventsljusstakar....det kan inte jag...
När vi plockade fram pyntet upptäckte jag nämligen att vi H.A.R ingen sådan....den gick sönder när jag plockade ner pyntet från förra julen. Så den bilden får allt vänta tills det inhandlats en ny! Ni får hålla tillgodo med lite andra bilder från detta hem istället.

Dagen här började med lång och skön sovmorgon, just när jag masade benen ur sängen och staplade allt annat än graciöst ner för trappen till köket skulle min älskvärde make komma upp och ge mig kaffe på sängen....

Attans, jag kunde väl legat kvar en stund till!!

Nåja, soffmys på tu man hand är inte dumt det heller sådär en första adventsmorgon. Jag hade egentligen tänkt att gå i kyrkan i morse men glömde ju naturligtvis att ställa klockan...det kommer fler adventsmorgnar. Jag får ställa klockan en annan söndag!

Vi åkte iväg och inhandlade lite julsaker....det var innan jag visste om min icke existerade adventsstake...synd!! Hämtade sonen hos kompisen där vi stannade en stund på lite fika. Sen valde vi bort julskyltningen för att min dumma kropp skulle orka med att pynta lite hemma utan att kännas som om den ville gå upp i atomer....

Knoppen och hjärtat ville både och men numera får kroppen bestämma, det blir bäst så och jag klappar mig själv på axeln för att jag verkligen lyssnat inåt denna dag.

För att jag skulle slippa dona i köket idag så "bjöd" maken på middag...det blev på ett lokalt hamburgerställe. Ni kan tro att det var gott med lite onyttigheter så här en söndag ;-D

Hoppas ni alla har haft en fin första advent, jag önskar er en bra kommande vecka...då vi går mot andra advent!

Ur högtalarna....en lista med julmusik som inte alla andra har.....

"Vandrare, vägen finns inte-vägen blir till när man vandrar."
//Antonio Machado


Må väl/caja

4 kommentarer:

 1. Det låter som en jättemysig advent med massa pyssel från nära & kära.
  Wow, vilka fina härlig bilder. Varmt för ens hjärt, gott!
  Önskar er en fortsatt skön kväll!
  Kraaam

  SvaraRadera
 2. hej Caja har försökt tidigare att kommentera hos dig men inte lyckats kul att det funkade nu. Tack för dina goa kommentarer hos mig, verkar som om du haft en fin adventshelg, nu måste jag kika vidare hos dig!
  Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Sååå vackert pyntat, härliga bilder. Omtänksam make, som vill bjuda på kaffe på sängen. Och på hamburgerrestaurang. Låter som en bra dag.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Kära bloggis!
  Efter denna mysiga helgen så är du rustad för en bra måndag, trots att det är måndag.
  Sov gott!
  Kramis

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, det gör mig glad!
Kram/caja