24 november 2010

"Skitrolig dasshumor"En Sann historia om en stöld som nog inte blev så bra som det verkade......

Allt började i en stuga någonstans i Norrbottens inland. Stugägarna hade sommaren till ära installerat en helt ny toalett för att förgylla sina besök.

Ni som är inne i stugtoa-branschen känner säkert till modellen. En toalett som efter varje mottagen leverans slår ihop en liten påse med innehållet. Men alla dessa små påsar blir till slut så många att toaletten måste tömmas.

Sagt och gjort. Stugägarna gjorde precis som man ska göra, slog in allt i ett par ordentliga sopsäckar för transport till anläggningen i samhället där allt skulle lämnas.

Bara ett problem återstod - hur skulle det delikata paketet fraktas dit? Man vill ju inte direkt att det ska springa läck inne i bilen.

Men den geniala lösningen fanns faktiskt redan på stugtomten. För kartongen till den nyinköpta tv:n passade ju perfekt, bara att surra fast den på takräcket och dra i väg.Bilfärden in till samhället förlöpte utan problem. Men väl där kom stugägarna på att de måste göra ett snabbt ärende innan det var dags att dumpa kartongen.

Några minuter senare var de tillbaka vid bilen. Där de blev stående med gapande munnar.Takräcket var tomt. Kartongen innehållande sommarens samlade insats på dasset var spårlöst borta.

Och sommarens mest misslyckade tjuvar var samtidigt på väg att få sitt livs överraskning.Det är svårt att inte känna i alla fall en smula medlidande med de stackars kartongsnyltarna.

Först glädjen över att stöta på en avskilt parkerad bil med (vad som såg ut som) en splitter ny tv bara enkelt fastsurrad på takräcket, sedan lyckan över att ingen upptäckte själva stölden - bara för att till slut mötas av den stinkande sanningen.

Och jodå, historien är alldeles,alldeles, sann.

Källa/ krönikör på NSD

"Uppenbarligen lönar sig brott-annars skulle det inte förekomma någon brottslighet."
//G Gordon Liddy

Fast jag undrar det.....här kan man i alla fall tala om att "brott lönar sig inte" ja, om man inte är bonde och är i akut behov av naturgödsel då.....

Må väl/caja

2 kommentarer:

  1. Hahahahahahahaaaa!!! Stackars dom även om det var rätt åt dom!!!!

    SvaraRadera
  2. *hahahaha*
    Skulle vilja se deras miner när de öppnar kartongen...

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, det gör mig glad!
Kram/caja