25 november 2010

Namnbyte?!


Hej på er läsare!

Jag har funderat ett tag nu på om jag skulle döpa om min blogg. Den heter ju Cajas själavård i cyberymden och jag fick plötsligt för mig att: så kan väl inte en blogg heta! Inte bedriver väl jag någon själavård gentemot mina läsare kom jag att tänka på...och vad ÄR själavård....ja tankarna och frågorna har varit många ska ni veta. Och vet ni vad jag kom på....Jo, det är ju mig själv jag bedriver själavård mot! Och det är av er läsare jag får denna själavården när jag suttit här vid tangentborden och rabblat mitt "skit" och andra märkligheter som måste ut! Tack kära ni för att ni står ut ;-D!!!

Idag har jag varit på akupunktur och det var för första gången på länge som det var riktigt, riktigt behagligt. Tempurmadrass, nålar, värmedyna, nedsläckt rum och relaxmusik gjorde min kropp och själ gott denna förmiddag. Anledningen till att det var så skönt idag är att jag faktiskt har sovit två hela nätter på raken och det är rena wow-känslan att vakna och upptäcka att sömnen varit god. Det gör dagen en smula lättare. Svårt att förstå den stora lyckokänslan för många men lätt för de/er med sömnproblematik av olika sort. Och tänk...jag fick två...hoppas på ännu en, håll tummarna för mig så är ni snälla.

Idag får ni en bild på mig när jag ligger i den varma poolen (35 grader) på Vintersol, där bedrev jag verkligen själavård i allra högsta grad i detta varma sköna "vattenhål"! När jag hade det skönt på min behandling idag så kunde jag drömma mig bort en stund och vara där igen..om bara för ett litet, litet tag.

Om jag längtar dit igen......gissa!!!

"Sömnen är den enda lycka som man njuter riktigt av först när den är förbi."
//Alfred Polgar

Må väl/caja

3 kommentarer:

 1. Har lite svårt för att skriva...eftersom jag håller tummarna!
  Ibland funderar jag också på att byta namn, eftersom min blogg inte har mycket med inredning att göra - förutom att jag gärna läser inredning.
  Men vad ska bloggen heta?
  Elle bubblar?
  Mycket om ingenting?
  Tills jag vet förblir det som det är!

  Ha en skön kväll och sov gott!
  Kram Elle

  SvaraRadera
 2. http://www.vindsromantik.blogspot.com/

  Välkommen att vara med på min utlottning, lycka till.

  Att inte kunna sova, det vet jag hur det är, och lyckan, att få sova en natt, är obeskrivlig.

  Många StyrkeKramar
  /Maggan

  SvaraRadera
 3. Jo någon sorts själavård bedriver du genom att alltid vara glad och uppmuntrande. Badet ser hääärligt ut. Särskilt om man tittar ut genom fönstret just nu.

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, det gör mig glad!
Kram/caja