29 november 2010

Ut i det blå....

Jag har kommit på en revolutionerande nyhet som kan skapa fantastiskt stora rubriker....jag vet hur man kan förflytta smärta! (bli nu inte alldeles till er i trasorna....det är mest ett skämt)

Hur jag vet det undrar ju säkert ni då??? eller.....

Jag ska förklara hur, jag har det i alldeles färskt minne för jag har alldeles nyss praktiserat detta fenomen. Om det var bra? Njae....det var det väl egentligen inte om jag ska vara riktigt ärlig. Men dock...smärtan flyttade på sig....för stunden!

I detta vackra väder ville jag förflytta mig ut i naturen och fotografera lite, jag tar bilen då jag har svårt att gå längre sträckor och tänker mig att jag nog ska ta mig ner till sjön..där är det vackert en dag som denna.

Mössa, halsduk o vantar på. Ja, heeela munderingen så att en inte ska frysa häcken av sig ;-D

Parkerar bilen....ut med stativ o kamera....fotar lite...tar mig nedåt mot sjön...det biter lite i skinnet måste jag säga!

Kommer inte så långt...för det är nu fenomenet kommer.....OM jag hade ont i kroppen innan (har dock en "bra"dag) så kan jag säga att det försvann, puts väck! Här upptäcker jag att jag har snart inga händer kvar, de gör ONT, ONT, ONT vantarna hjälper inte ett dyft!

Men.....jag kände bara DEN smärtan, det tog över allt annat jag tror till och med att jag skulle kunna dra ut en tand smärtfriare än detta!

Till sjön kom jag då aldrig som ni kanske förstår, jag tog lite bilder på plats och de delar jag med mig till er.

Jag vill ha ett par fårskinnsvantar....julklapp kanske...ho ho tomten hörde du mig?? För det var ju inte så revolutionerande och skapar nog inga stora rubriker.....

Nu ska jag stanna inne resten av dagen med en kaffekopp i handen och filt över benen!

Må väl/caja

4 kommentarer:

 1. Haha! har hört att det finns något som heter kvadlar som ska funka på samma sätt. Det var något man kunde få när jag skulle föda. Jag sa till dom att det var det dummaste jag hört och ta hit den karl som kommit på det. För en karl måste det ha varit resonerade jag....

  ""Sterila kvaddlar innebär att sterilt vatten injiceras i eller numera också under huden på fyra punkter i kosrryggen. Injektionerna kan ge en brännande, intensiv smärta i samband med injektionen men den ger sig efter ett par minuter. Ingen vet riktigt hur kvaddlarna fungerar men troligen är det så att antingen blockerar smärtan från kvaddlarna värksmärtan eller så tar smärtorna udden av varann. Effekten brukar sitta i ett par timmar, fram till dess brukar smärtorna hinna ändra karaktär och ryggsmärtorna gått över.""

  Jag kanske kunde provat???
  Modigt av dej att iaf ta lite bilder åt oss :)
  Fryser häcken av mej när jag ser badskylten, ett bad nu skulle nog få de flesta smärtor att försvinna en stund!!!!
  Jätte-varma kramar från en stugsittare!! Lippe

  SvaraRadera
 2. Jag var också ute och tog en promenad, innan det började snöa. Det var så kallt att kylan gick genom mina fodrade vantar.
  Nej, jag sitter nog hellre vid kaminen...*ler*
  Ha en skön kväll!
  Kram Elle

  SvaraRadera
 3. Hahaha, du är så go när du skriver. Ja det har varit kallt. Jag hade munkjacka med gosig luva uppe + min tjooocka vinterjacka med luva uppe. Man ser typ bara näsan & ögonen. Och rejäla snökänger. När jag släpper mina hundar lösa så brukar jag ta ner för att höra & se bättre, men inte idag. Sååå kallt!
  Stackars dina fingrar! Nu frös ju du, men när jag hade ont, då innan jag op ryggen. Då skollade jag mig i duschen typ på ett ben. För ett tag så försvann mitt andra onda. Det är nog så TNS oxå fungerar. Så som hon berättade om de sterila kvaddlarna. När jag arbetade på förlossningen så användes det. Såg ut som massa myggbett när det var klart=)
  Hoppas att du har fått fingrarna tillbaka=)
  Nu ska jag rulla några köttbullar, haha. Det får bli lunchen imorgon. Att jag gör dem nu var för jag råkade ta fram två påsar kött. Kotlett till lunchen, haha. Förvirrad bloggis här!
  Kraaaam min fina bloggis=)

  SvaraRadera
 4. Hoppas du känner dig bättre nu. Jag tycker mycker om dina foton som du tog. Skogsbilderna är vackra. Tycker speciellt om bilden under badskylten, den med de torra stråna/gräset. Riktigt fin är den!!!
  Krya på dig. Kram.

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, det gör mig glad!
Kram/caja