17 december 2010

Idag vila

Idag tar jag en välbehövlig bloggpaus mina vänner, ni ska veta att det kliar i fingrarna.....jag vill ju så gärna klicka på var och en av er i min "sinneskittlarlista" för att se hur ni har det idag. Men jag H.A.R bestämt mig, jag S.K.A inte det idag. Jag återkommer i morgon.


Efter en riktig skitnatt med massor utav vakentimmar p.g. av rent ut sagt skitont fick jag mig en mysig kaffestund hos S när sonen var avlämnad på skolan.  Morgonstund har guld i mun.....Men just nu är jag riktigt skittrött faktiskt och därav bloggvilan som ska innefatta heeeela mig, både kropp och själ!


För ikväll ska vi infinna oss på 54 våningen och mingla.....hahahaha...ja mingla...oj, vad flott det lät då mohahahaha....


Efter minglet blir det julbord och nåt uppträde....i mitt innersta så undrar jag ju nu hur länge min kropp ska stå ut med denna "tortyr" som allt detta innebär, jag vill ju så gärna men jag vet ju.....Sitta och stå länge...hhrrmmm! Döööööd åt kroppen!! 


Nåja, jag ska göra så gott jag kan för att verka sofistikerad och oberörd (och detta för min egen skull och ingen annans) Sådär världsvan ni vet....eller kanske inte....jag är ju den lantlolla som jag är, full av tokigheter ibland, därav detta inlägg!


Men jag vet också att när det än bli att jag inte orkar mer så följer maken med mig hem och vem vet....det är kanske inte förrän framåt natten. Med god tro och stora skor kommer man långt så jag ska kanske ha någon annans skor i kväll då.....;-)


Hur som helst så ser jag fram emot att få mingla lite och för att inte tala om allt gott som ska ner i magen, sen är sällskapet för kvällen inte så dumt det heller ;-D


Var vi ska någonstans.....???? Vi ska Till Turning Torso i stora staden Malmö, ja skratta ni bara mina Stockholmsläsare men bor man som jag i en liten skithåla (älskad sådan) så är Malmö skitstort!

Bilden är hämtad från Wikipedia

Mycket "skit" blev det idag...men det skiter jag i....Man ska ju hålla skiten från sig....så nu lämnar jag er för idag....Nej men FY vad elakt det där lät....


Till alla mina läsare, AJ LAV JO! Ibland är jag bara på bushumör och då rinner svadan....och blir en massa skitsnack! Ha en fin fredag ni alla där ute, kram!

Må väl/caja

10 kommentarer:

 1. Med stora skor, god tro och din säkerhetsventil i form av maken hoppas jag att du får en underbar kväll!

  Hoppas oxå att du kan vila under dagen så att du kan ladda inför kvällen!
  Om kroppen kan man väl bara säga: skit också!!

  Kram på dej och charma livet av folket på våning 54!

  SvaraRadera
 2. Önskar dig en skön dag, utan blogg och att smärtorna lägger sig. Tror att det var du som höll mig vaken i natt - kände att det var någon av mina cyberkvinnor som påkallade uppmärksamhet... Du kan läsa mina tankarvidmidnatt om vad som höll mig vaken i morgon när du vaknat upp från en fantastisk kväll i Turning Torso. Ät nu lite av varje och skölj ner det med något gott. Njut av sällskapet och var närvarande i nuet!!! Hoppas vädret blir klart så du kan se hem till mig! Fredagskram

  SvaraRadera
 3. Åh, mingel i Turning Torso! Det låter som en upplevelse, som jag gärna skulle dela med dig. Jag hoppas verkligen att du kan njuta av det och inte har så ont efteråt.
  kram

  SvaraRadera
 4. Oh, hoppas att ni får roligt!!! Du låter lite busig, fniss=)
  Fina dina fem rätt är!!
  Det lät ju som om det blev en god middag med snökaoslasange. Du är duktig!
  Ha det så bra min bloggis!
  Kraaam

  SvaraRadera
 5. Visst är det skönt när man kan släppa alla krav och bara vara! Det verkar ta några år innan man kommer dit men när man väl är där är det värt allt slit! Jag hoppas du får en underbar kväll med god mat och trevligt sällskap!

  Kram/ Anna

  SvaraRadera
 6. 54 våningar högt..hua mig..
  Hoppas din kväll blev skojig och att du hade ork för att mingla runt.

  Önskar dig en skön härlig weekend!!

  Kram Yvonne

  SvaraRadera
 7. Ha det så kul på julminglet. Och en bloggpaurs är ingen fara, vi väntar på dig när du kommer tillbaka

  SvaraRadera
 8. God kväll min bloggsyster!
  Hoppas att du hade urkul i gårkväll och att kroppen skött sej!
  X-tra goa kramar på lördagen från Lippe

  SvaraRadera
 9. Ja här var det jul- feeling så det visslar om det..... fan att man skall vara så svårflirtad som jag.... när det gäller 'bjällerklang-bluesen'.

  Agneta

  Ps. I stopped believing in Santa Claus when I was six. Mother took me to see him in a department store and he asked for my autograph.... Shirley Temple. Ds.

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, det gör mig glad!
Kram/caja