14 december 2010

Liten bli stor

Tittut....jag gillar att leka under trasmattorna ;-)

Gääääsp...låt mig sova...

Vilar innan maten....

Här vilar jag i hundkorgen på den mysiga fårfällen....får hunden plats så är hon välkommen!

Kungen i huset!


Lille katt, lille katt,
lille söte katta.
Vet du att, vet du att,
de blir mörkt om natta.

Har du sett min lilla katt, lilla katt , lilla katt?
Han är vit och han är svart, han är vit och svart.
Mja-u, mja-u, mjau, mjau, mjau, mjau, mjau, mjau, mjau
Mja-u, mja-u, mjau, mjau, mjau, mjau, mjauJag fick ett fint julkort idag av Veronika som har denna bloggen: www.veronikastjejsnack.blogg.se Hon hade fotat sina fina hundar Lim och Viktor.  Då upptäckte jag hur stor han hade blivit...vad fort de växer....

Just därför får ni lite bilder på Röde Ragnar, som inte på något sätt är en liten katt mer. Han är strax sju månader gammal, väger 5.5 kilo och tar upp en hel soffdyna och jag kan berätta för er att vi har sådana stooora amerikanska soffor. Han gillar även att ligga i Esters korg....sova är det bästa han vet....han är världens coolaste katt vår Ragnar.

Ni får även en bild på vackre Kung Sigge, en mycket speciell katt som lever sitt eget liv på katters vis. Fröken T ser ut som Sigge och jag hade ingen bra bild på henne just idag så det får vara så....Ni får tänka er en grå flickkatt med litet huvud, stora ögon och med hängmage så har ni henne som i en liten ask ;-D Även hon är mycket, mycket speciell....

"Hundar kommer när man ropar på dem. Katter noterar vad man säger och återkommer eventuellt senare till saken."
//Mary Bly

Må väl/caja

3 kommentarer:

 1. Häftiga katter du har! Gillar nosen på Ragnar, han har en sådan där "lejonnos", lite bred och jättefin. Jag har en kompis som har en röd katt som heter: Ragnar! När vi nu har pratat namn idag! På gäspbilden ser han ut som om han gapskratter åt oss människor och är helnöjd med att ha dresserat oss så väl ;)

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Javisst växer de! De ser man från vecka till vecka på valpkursen oxå=)
  Vad fina dina kisar är!! Jag älskar djurfoton. Vad tiden springer iväg. Är han 7 månader. Jag kommer ihåg att jag läse om honom när ni var och tittade på honom och sen när han kom hem. Ja, vilken skillnad på storlek=)
  Kramkram

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, det gör mig glad!
Kram/caja