14 december 2010

Caja

Får jag lov att presentera....min familj.....här är vi. Fryser och kallt, ingen gillar att vara med på bild så värst mycket men detta blev ett kanonkort tycker jag.

Igår träffade jag en kvinna som jag jobbat med för ett antal år sedan, det var på ett jättemysigt gruppboende och jag tänker tillbaka ibland och känner en viss saknad faktiskt. Fast det kan jag känna med alla de ställen jag varit på....det här mysiga...goa boende och härlig personal. Jag har verkligen älskat att jobba...det var mitt liv. 

Kanske det finns en mening med att jag för tillfället inte kan...kanske ska jag summera mitt liv och knyta ihop säcken...sätta den åt sidan och börja fylla en ny.....

Men det är svårt....

Nu kom jag ju av mig alldeles...flyter ut....hahahhaa det är inte bara över byxlinningen det flyter ut...det är i skallen med hahahahah...jag har redan fått mig några goa garv hos mina bloggvänner, det var nog för tidigt...det har blivit korsslutning.

Vad jag ville ha fram var att mitt "namn" caja (som jag ju inte heter) fick jag faktiskt på detta gruppboende så jag kallas faktiskt detta av någon fortfarande . Vi var två med samma förnamn och det blev svårt för de boende att hålla reda på vilken av oss som skulle komma till jobbet....och ibland fanns det två med namnet ******  Jo, det fick bli ett annat namn och då blev det just caja. Detta namn håller jag nära mitt hjärta för att det kommer just därifrån..blundar...kan höra någon av dem komma tassandes och kalla på...caja...kan du komma....

Ni kan kanske förstå att mitt bloggnamn var ganska lätt att välja va?! ;-D

Jag önskar er en skön tisdag mina vänner, ta det lugnt i julstressen! Det lönar sig inte ändå.....
 

Torre CAJA Madrid är en skyskrapa i Cuatro Torres Business Area i Madrid, Spanien. Med sina 259 meter och 45 våningar är den Spaniens högsta byggnad.//Wikipedia

Skrattar lite för mig själv.....jag kan allt annat än jämföra mig med en skyskrapa....159 cm över havet....det är inte högt!


"Tillsammans skall vi vägen gå mot västerns gyllene bro, ett land att finna där din själ och min kan finna ro."//J.R.R Tolkien

Må väl/caja

5 kommentarer:

 1. Ha en skön dag. Underbar bild på din familj!

  SvaraRadera
 2. Underbar bild på er,det lyser kärlek från er!

  SvaraRadera
 3. Hej Caja, skönt att gråta och vara lite pinsam ibland.
  Härlig bild på la famiglia, blir bra julkort till din släkt och vänner.

  SvaraRadera
 4. Åhhh, vilken härlig bild!
  Ser inte alls kallt ut, jag ser massor av värme :)
  Ha en underbar dag och kramen skickas med glädje tillbaka!!

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Ja, det kortet på familjen tycker jag oxå är jättefint!=)
  Vilken mysig luciadag du hade igår. Stämning, vänner & gottigheter. Bra kombination. Skön behandling oxå. Bra att det finns något som hjälper lite=)
  Ja, det med säcken låter klokt. Jag känner igen det. Fast lite annorlunda innehåll=) Jag har bytt stad & så när jag blivit sambor. Nya kompisar, nytt jobb etc. Fast nu vill jag bo här och fylla denna säcken, lungt & skönt med vovvarna. Slagit en knut på säcken med "flytta för kärlekens skull"=)
  Önskar dig en toppendag!
  Kraaam

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, det gör mig glad!
Kram/caja