13 december 2010

Måndag
Fina fina luciasånger avnjöt denna bloggerska i morse kan ni tro, och ja...en tår trillade...det är så vackert och känslosamt. Det väcker även minnen från barndomens luciatåg och förväntningar inför julen, vem ska väljas till lucia...vad får jag i julklapp...oooyes visst minns man ;-)

Jag vill ju inte lägga ut bilder här på barnen så ni får två små pusselbitar och så får ni lita på mitt ord att de var alldeles ljuvliga att titta och lyssna på.

Efter denna njutning åkte jag vidare in till byn och lussefikade med goa www.mostermalla.blogspot.com. Goda lussebullar och underbart god knäck slank med lätthet ner i magen innan det var dags för nästa anhalt.

Och här hade jag "date" med T, ni vet han som "plågar" mig med nålar....

Relaxmusik, tempurmadrass, värmedyna och nålar....aaahhh..vilken njutning det skänkte idag. Jag var totalt avslappnad och fick ligga kvar på madrassen en stund extra bara för välbefinnandets skull, Tack T!

Härefter kände jag mig lätt till sinnet och bestämde mig faktiskt för att göra ett besök till. Jag styrde bilen mot utkanten av byn och hamnade hos min goa, goa ex-svärmor. Där blir jag matad med ännu mer hembakat gott. Ja, ja...jag erkänner jag stoppade mer än villigt i mig läckerheterna på egen hand....mmmmm..gott!!  Efter en snabb fika där styr jag kosan mot Netto, in och handlar snabbt och enkelt (enl maken hade det varit en långhandling *fniss*) efter detta hämtar jag sonen och nu sitter jag....här ju...

Inte så länge till för jag ska ta min nu ömma och stinna kropp och välta ner den i soffan för en mer än välbehövlig liten vila.

Senare i kväll ska jag titta in till mina sinneskittlare och se vad alla har bloggat om idag.


Må väl/caja

5 kommentarer:

 1. Vad skönt att det är flerän jag som bölar åt sjungade barn. Nu var det ju inte ens mina barn som sjöng idag så då kan du föreställa dig hur mycket jag bölar då! :)
  Har oxå fikat mig igenom dagen men är ändå hungrig nu..kanske skulle man ta o tina en lussebulle *ler*
  Låter om om du haft en supermysig dag!
  Kram Git

  SvaraRadera
 2. När döttrarna har vuxit upp så blir det inte lucia som förr. Saknar det! Hade svåra problem i går med magen så jag kunde inte gå till kyrkan - första året på många utan ett lussetåg. Njuter av din lussemusik!!! kram

  SvaraRadera
 3. Jag saknar verkligen Luciafirandet från när man var liten. Den där speciella stämningen.... Kul att du tittade in hos mig

  SvaraRadera
 4. Oj!! Du har haft full dag! Så härligt att du haft en fin dag med lussande barn.
  Känner kramen som om den vore verklig...vad skriver jag??!! Den ÄR ju verklig :)
  Här kommer en verklig tillbaka!!

  SvaraRadera
 5. Vad härligt att vara där och höra dessa underbara barn! Själv hade jag allt för ont i min rygg och orkade inte ta mig till skolan:-(
  Får bli ändring till nästa år!
  Ha en bra dag/ Kram Petra

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, det gör mig glad!
Kram/caja