29 december 2010

Viktigt! Paw rikh-titt

När jag låg i sängen i morse läs förmiddag så såg jag till min glädje att en saknad, älskad Tv-serie ska åter komma in till oss i våra tv-apparater och förnöja oss där vi sitter i våra tv-soffor eller tv-fotöljer eller hur vi nu än väljer att vilsamt vila våra kroppar i...allt medans vi vilar ögonen på just denna möbel...TV'n som är ett så viktigt föremål i de flestas hem att vi har minst, och jag menar verkligen minst två stycken i varje hem...tror att vi har 4..och nyttjar 3! 

Guuud vilken lång mening det blev...pppiiiuuuuww...svårläst..eller??? zvammel zvammel....ja det är en så'n dag ;-D

Tv-serien jag svamlar om är ju naturligtvis: Hipp Hipp. Ett för mig alldeles sant nöje och jag kan berätta för er att jag är ingen mästare på tv-serier...de finns där..och de visas ofta i detta hem men jag följer dem med halva blicken och halva örat...oftast...fråga maken..han vet...

Om jag säger så här mitt i ett program: vad har hänt?? Då säger han....men du...ÄR det lönt att jag förklarar??? eller tom ibland: jag TÄNKER inte ens förklara! Den nivån har jag på mitt tv-serietittande.

Sen att jag kan ligga och slappeglo (finns det ordet?) på en massa ibland...det kan väl kvitta..det är ju när jag ändå inte kan sova. Oftast är det faktiskt då dokumentärer av olika slag....om jag minns dem da'n efter....näääää...måste man det?

Men med HIPP HIPP är det nåt heeeelt annat, där är jag alert så det bara smäller om det och ingen behöver förklara vad som hänt eller ska hända eller varför eller hur..eller....om det är paw rikh-titt

Önskar alla er där ute en riktigt fin dag! Och jo..ett litet erkännande...det händer att jag ser ett helt avsnitt av ett program...ibland. Igår såg jag nästa hela The Deep...ganska spännande serie va?

"En TV-apparat är som en brödrost-man trycker på en knapp och samma sak dyker alltid upp."
//Alfred HitchcockMå väl/caja

2 kommentarer:

  1. Vad glad jag blir - kärt återseende med Kajan, Tiffany, Itzhak Morgan mfl Behöver skratta! Tack för tipset.

    SvaraRadera
  2. Hipp hipp är verkligen nåt heeeelt annat. Jag älskar deras typer och särskilt Tiffany och reseledaren (vad han nu heter). Det är sannerligen min sorts humor!!
    ...och "slappeglo" är ett visst ett riktigt ord...åtminstone bland skåningar...och i alla fall nu...det är ju hur tydligt som helst =)

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, det gör mig glad!
Kram/caja