23 mars 2011

Big Brother Bitch!

Kväll ut och kväll in sitter vi och glor på denna skiten. . .jag undrar varför?

Skäms gör jag över att vara skåning när K drar igång och visar sina psykotiska/galna/idiotiska sidor, dvs hela tiden!

Men människa behärska dig har jag lust att skrika till tv'n jag hade också mer än gärna satt trippla lager med silvertejp över den ständigt skrikande/gapande/tjattrande otrevliga, manipulerande truten.

USH för henne. . .har jag gjort klart för er vad jag känner??? Finns det bara några tvivel??? Säg till i så fall så ska jag förtydliga mig ännu mer!

Det finns även andra många där inne som inte är riktigt kloka i huvudet men HON är absolut den värsta bitchen jag sett i hela mitt liv!

Men fortfarande kvarstår frågan. . .varför? *fniss*

Till Gurkan har vi ett slags hat/kärlek, han är trots sin bufflighet faktiskt väldigt mån om de andra i huset och vill att alla ska ha det bra. Håller ni med?

Må väl/caja


11 kommentarer:

 1. Den kanalen har inte jag men jag har ju sett Big Brother förr och det var verkligen ett "förnedring-program" och det är väl så nu också kan jag tro?! Varför medverkar människor och varför tittar vi?
  Bra frågor Caja, men nå't bra svar har jag inte!

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Gurkan är lite smårolig, gillar honom .. men håller med dig gällande K.

  Skämskudden kommer fram nästan varje avsnitt..
  Ja, varför tittar man..? Har inget bra svar på det.

  Men jag gör det.

  SvaraRadera
 3. Sitter just och ser på BB =D Tonårsdottern tycker vi är sjuka som tittar och varför man tittar vet i gudarna,skratt.
  Men vi är bänkade och skrattar åt haremet för tillfället.
  Gurkan lyfter humöret:D
  Nu ska jag glutta vidare..
  Kram

  SvaraRadera
 4. Näpp, det orkar jag inte med att se men lägger ingen värdering i om man gör det eller ej. Såg något avsnitt av Kunga av Tylösand och for så illa av det. Det gör mej så ont om dessa offer och deras anhöriga. Tänk att se sitt barn i ett sådant program...jag blir sorgsen av de här programmen och låter därför bli att titta.
  Kramar av en lättrörd

  SvaraRadera
 5. Hi, jag kollar inte på det, men tror jag såg en gång när jag sappade. Förstår inte riktigt grejen där, hahahaha.
  Ha en toppendag!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Jag orkar inte ens se ett avsnitt,men jag kikar på en annan serie som man oxå kan bli lite galen på...haha..Ett riktigt kärringprogram men jag läre se det..Konstigt lr hur...haha...Ha en riktigt skön dag nu vännen...KRAAAAM på re!!!

  SvaraRadera
 7. Ingen aning. Har inte sett programmet.
  Ha det gott, kära du. Kram.

  SvaraRadera
 8. Jag har aldrig nånsin sett det. Förr hade vi inte rätt kanal och nu orkar jag bara inte ;) Men kolla du, det är skönt att reta sig :)

  SvaraRadera
 9. ??????? Har inte sett ett enda avsnitt, verkar inte ha missat mycket;-)

  SvaraRadera
 10. Jag orkar inte titta på det. Första säsongen tyckte jag det var spännande hur det skulle fungera helt psykologiskt, men nu handlar det bara om sprit och sex tycker jag.

  SvaraRadera
 11. Djäklar nu hmnade jag i ett dilemma! Big Brother är en av sakerna vi måste prata om när vi förhoppningsvis ses i framtiden! (ler)
  Håller med Jess ovan det är spännande hur människor fungerar ihop psykologiskt, fast den här gången (tittar ihop med Lilla Frun och Lilla Dottern)har det bara blivit väldigt "stökigt" på alla sett!
  Min "våta dröm" vore ju att att knöka in 20 mogna bloggare i Big Brother huset! Vana att uttrycka sig i text och bild, men inte synas! Undrar hur det skulle funka!
  Vi har ju haft cyberfest hemma hos dig....det gick ju bra...men det finns psykologsika härliga "undertoner" där med, särskilt när man läser vad andra skrev om att de varit på "cyberfest" hos dig...alla har inte riktigt kontakt med barnet inom sig! Okej, för min del så har jag kanske alrig riktigt lämnat barnstadiet! (ler)
  I vilket fall som helst! Detta medie är också helt underbart när det gäller mänsklig psykologi, som en av få män som bloggar så händer det mycket spännande, särskilt i min mailbox!
  Seriöst nu.....inga skamliga förslag utan en hel del långa och sorglig mail kring dett manliga släktet! Hur vi män beter oss mot vår kvinnor!
  Dessa mail spar jag, men kommer aldrig att visa, Lilla Frun läser dem så klart och går ibland in och skriver några stöttande rader!
  Alla har inte turen att ha män som kommit via rymdskepp ifrån Planeten Harmoni!
  Ska fråga Lilla Frun vilken planet jag är ifrån....Harmoniplaneten är jag inte ifrån...fast det finns ju många fler underbara planeter där ute i cyberrymden som man kan vara ifrån! (ler)
  Stor Kram ifrån Oumberlige Peter!

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, det gör mig glad!
Kram/caja