22 mars 2011

Godmorgon!

Jag vaknade halv fem i morse av att kung Sigge behövde ut och pinka, han går bara på låda om det är alldeles tvunget. Masade mig segt upp och gav katten mitt onda öga en sekund, på med morgonrocken och hasar mig ner för trappan. Släpper då ut bägge de grå katterna, kollar klockan och tänker att jag kan väl för en gångs skull vara en extra god hustru så jag ställer mig och brer jobbemackor till harmonimannen, jag vet hur glad han blir och hur gott han tycker det är!

Stannar till, lyssnar utåt. . . .

Bilens larm har gått igång, den står på laddning en bra bit från huset och där är mörkt och skrämmande. Det är inget annat att göra än att väcka mannen, vi går ut gemensamt till bilen han och jag. Naturligtvis är där ingen stor stark buse som vill bryta sig in i min bil, förmodligen har det hoppat upp en liten katt på den och eftersom motorhuven inte var stängd så funkar väl inte larmet som det ska. Allt är frid och fröjd alltså.

Jag går och lägger mig igen, med alla katter åter under mitt tak.

Somnar. . .

Sen börjar den "lille" röde störa sig som f*n, han hade hittat en plastpåse. VET ni hur en sådan låter när man vill sova???? prasselprasselprasselprassel. Den tog naturligtvis hans ömma matte ifrån honom med ilsken blick OCH tunga! Sen hittade han annat han kunde föra väsen med, han hittade ett par örhängen och en burk hudkräm. Han fattar tydligen inte att katter passar inte i örhängen och att pälsen blir alldeles fet av hudkräm!!!

Tacka vet jag Fröken T, hon är tyst och snäll hon. . .ligger hos matte och spinner bara!

Klockan ringer vid åtta, jag studsar ur sängen med ett jippie det är dags att gå upp, N.O.T jag drar täcket över huvudet och vill bara somna om, ligger kvar en stund för att sen mödosamt ta mig ur denna varma sköna möbel!

Nu är jag i alla fall uppe, alla djur har fått frukost. Jag vill ha kaffe men min alldeles nya kaffekokare vägrade envist att koka kaffe igår så den ska få åka i expressfart till affären idag för att bli utbytt!!

Kvart över tio idag ska jag få min efterlängtade akupunktur, sen bär det av till Hässleholm för ett möte med en ny läkare hos smärtteamet på Solbrinken.

Efter allt detta ska denna kvinna styra kosan hem och sitta med hela ryggen i soffan en väldigt lång stund, och tro mig, jag ska inte röra en endaste fena på huuuur lång tid som helst!


Må väl/caja24 kommentarer:

 1. Kärlek...../Malla

  SvaraRadera
 2. Oj vad det händer hos dej!! Fast det där med stökiga katter känner jag igen :)
  Hoppas att du får bra besök hos nålterapeuten och att din nya läkare är bra och trevlig!
  Skriv gärna sedan så att man får vet, om du orkar:)
  Kramar från sänglägret

  SvaraRadera
 3. lugn och fin, andas djupt. Och kissekatter passar VÄLDIGT bra i örhängen och plastpåsar. Plastpåsar SKALL prassla. Och de är bäst att leka med 4.30 på morgonen när det är tyst i huset. Då hör man prasslandet så himla bra. Och nu vet ni ju att larmet funkar i alla fall... Vad gjorde ni utan katter som tog hand om er :-))

  Lycka till hos nya smärtteamet.
  puss&kram
  lillie

  SvaraRadera
 4. Det finns inget som stör den goda nattsömnen så bra som husdjur och småbarn...Hoppas du får en bra dag trots alla nattliga äventyr :) Kram och lycka till hos farbror doktorn! /Jonna

  SvaraRadera
 5. Efter en händelserik morron hoppas jag att du får lite lindring hos din akupunktör, och att din läkare hittar på något och inte bara skriver mera tabletter som vissa gör.

  Må så gott.

  SvaraRadera
 6. Hihihi... verkar vara söta och busiga kissekatter!
  Håller tummarna för att det går bra idag.
  Ha det gott! Kram.

  SvaraRadera
 7. du är inte bara rolig... du är språkbegåvad du härliga människa. jobbmackor till mannen här gör jag också. det ingår i vår alldeles utomordentliga uppdelning :)
  ha en god dag - här skiner solen!
  (vilket för mig innebär en lätt höjning av medikamentet serotonin som jag måste knapra i mig)
  vårhäng, alltså...

  SvaraRadera
 8. Går du på akupunktur? Vad spännande! Jag ska troligtvis få börja med detta snart oxå. De har pratat om något som heter NADA, öronakupunktur. Tror det är bra förutom att jag har så in i helvetes ont i mina öron... Kommer väl skrika som en bebis när de sätter in nålarna! Du kan väl skriva hur det gick och var du fick nålarna?
  KRAMIS!

  SvaraRadera
 9. Jag är sambo med en hund så det där känner jag igen med morgonpigga djur som vill ut, vill leka... I natt var jag ut med min hund innan jag lade mig kring halv ett för att få sova liite längre :)
  Härligt med akupunktur! Jag fick det i höstas. Ha en fin tisdag!

  SvaraRadera
 10. Ha ha inte bara mina katter som stör hör jag :) senast igår natt fick jag jaga mina med vatten flaskan för dom skulle ju absolut härja under soffan när jag precis hade tänkt att sova jäklar vad arg man kan bli på dom ibland.. Ena katten brukar gå omkring och ska in i mina påsar med tvätt och jag säger till honom på skarpen han jamar börja springa runt som en galning alla mattor hamnar i en stor knöl ingenting får vara där det ska vara. Sen om jag inte bryr mig om honom efter det, då börjar han putta ner prydnadssaker med vilje :(
  Ändå är dom helt underbara djur :)
  Ha en härlig och solig dag

  SvaraRadera
 11. Jisses vilken morron.Allt eller inget!!!!Hoppas att du får en skön stund hos din akupunktör.Önskar dej ett stort lycka till hos läkaren.Ha nu en skön och solig dag mys och njut rara du .Varm kram Rita ♥

  SvaraRadera
 12. Full rulle fram till soffasittandet då! Glöm inte att ta med dig datorn som sällskap. :)

  SvaraRadera
 13. Ha ha..Vet också hur det är med kattungar som hittar bus i ALLT! MEN för att se det på den ljusa sidan så har man tappat ex ett öronhänge och inte hittar det så letar snart kissen upp det åt en.. Kram

  SvaraRadera
 14. Har inga djur som väcker mej.. Förutom nåt hungrigt rådjur som försöker gräva i rabatterna utanför sovrumsfönstret och då i misstag slår hornen i väggen... Sånt vaknar man av ;o))

  Och det självfrostande kylskåpet... Tills jag vande mej vid det.. *ler*

  SvaraRadera
 15. Oj oj....och livet rullar på.
  Men visst älskar vi våra husdjur trots allt;)
  Bosse kanin är en jäkel på att spela fotboll och det hörs!!

  Hoppas att det går bra för dig hos doktorn!!!!!
  K
  R
  A
  M
  EVA

  SvaraRadera
 16. Hoppas dagen har fortsatt bättre! Soliga och varma vårhälsningar

  SvaraRadera
 17. men du älskar ju dina katter ändå :)
  kram

  SvaraRadera
 18. Vilken aktiv dag, puh, unna dig en riktig skön kväll. Kram

  SvaraRadera
 19. "Alla djuren", räknar du in mannen där? ;-)

  SvaraRadera
 20. Hoppas det gick bra idag! Störiga husdjur är skit på nätter och mornar! Men det var bra att du redan var uppe när billarmet tjöt. Det är inte så kul att vakna av!

  SvaraRadera
 21. Kul med djur som bråkar på morgonen NOT!!!

  Kram

  SvaraRadera
 22. Men...inte vill du väl vara utan kissorna? ;-) Kvällskram

  SvaraRadera
 23. Ojojojdå, vilken tuff morgon! Men nu vet ni i alla fall att larmet fungerar utmärkt. Kanske lite väl utmärkt!

  Hoppas att läkarbesöket blev till belåtenhet.

  Kram

  SvaraRadera
 24. Vid klockan åtta idag hade du hunnit med mera än vad jag gör under en hel helg - men sen så har vi inga katter;-)
  Hoppas ackupunkturen och läkarbesöket gick bra!!!

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, det gör mig glad!
Kram/caja