31 januari 2011

SkitmåndagUpp som en sol och ner som en pannkaka!


Så känner jag mig idag...jo, det är klart att det är ju måndag och den dagen då jag mår som sämst i sinnet. Ni som varit med ett tag har ju fått höra det ett antal gånger....tjatigt va.....


Efter en supermysig helg där umgänget varit större än vanligt och detta pga trevliga cyberträffar (som är ett alldeles utmärkt sätt att flippa loss och ha kul när det finns  begränsningar som gör att det är enklare att "ses" så här) frisatte jag lite oxycontin som jag verkligen har gottat mig i och känt mig nöjdare än på väldigt länge med just...livet.


När jag vaknade i morse så försökte jag inte låtsas om min värkande kropp....jag struntade i den..ett tag....för att sen efter att ha kört sonen till skolan precis som i Monopol, gå direkt i fängelset utan att passera gå! Dvs jag förpassade mig till sängen ganska snart därefter och stannade där till det var dags att hämta på skolan igen. 


Eftermiddagen har denna "pannkaka" lagat just pannkakor som ska ätas till ärtsopperesterna som är upptagna ur frysen. Annars är det ganska trist här faktiskt.....precis så som jag vill ha det dessa "skitdagar" då all energi går åt till att bara finnas till.


Vi ses i morgon vänner, det är säkert bättre då!
Må väl/caja

18 kommentarer:

 1. Ja måndagar brukar inte vara roliga eftersom vi tagit ut oss i helgen för familjens skull. Har dock blivit bättre på måndagar genom att vara snäll mot mig själv på helgerna. Det tråkiga är då att alla dagar blir lika. Hur man än vänder och vrider är ändan bak. när du har tid och ork vore jag tacksam om du läste mitt dilemma och se om du kan hjälpa mig med någon idé på att få fokus på livet igen. Kram

  SvaraRadera
 2. Vad trist med en sån måndag. Men ändock skönt att du kan vila och ta igen dig. Samla lite krafter, så ofta du kan.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Men jag gillar pannkakor - både sådana som börjar som en sol och sådana som man steker på järnet.
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Tack för igår får jag ju säga....
  Skallebanken jag hade i dag efter allt vin mångmamman hällde upp blev inte bättre när jag måste åka till tandläkarn. Alldeles för tidig tid hade jag. Så där 16.00 skulle jag nog klarat bättre.

  Kram på dig
  Maidi

  SvaraRadera
 5. Tänkte jag skulle vara uppmuntrande men det är jag inte i form för så jag skriver det jag tänker, nämligen "i morgon är det skittisdag" i stället. Man får försöka skratta åt det.

  SvaraRadera
 6. Ibland får det vara skitdagar så man märker när det blir bradagar! Imorgon är det nog en bradag! Kram!!

  SvaraRadera
 7. Lilla vännen, inte blir det bättre av att man VET att det kommer och vi klarar ju att höra det från dej varje måndag!
  I morgon är det tisdag och förhoppningsvis ett snäpp bättre :)
  Kramen ♥

  SvaraRadera
 8. Men imorrn är det Tisdag och du kommer att studsa upp ur sängen,öppna fönstret och dra en joddel så grannarna står givakt..:)) Sov så gott när den tiden kommer,så ses vi imorrn vännen..:) KRAAAMIZ!!!!

  SvaraRadera
 9. Efter måndag kommer tisdag! Pannkakorna ser goda ut!

  SvaraRadera
 10. Efter regn kommer sol, efter måndag kommer tisdag. Monday blues kallas det för å du får ha den hur ofta du vill;-)

  SvaraRadera
 11. Vi kanske ska ha efterfest här på måndagar istället för förfest på fredagar? Då blir ju måndagar något att se fram emot

  SvaraRadera
 12. Nu är det läggdags snart och jag föreställer mej att du ligger sked med Harmonimannen. Skickar en ovanligt kraftig önskan om att du ska få sova gott så att du vaknar till en tisdag som går lättare än den här skitmåndagen

  Kramar till dej vännen ♥

  SvaraRadera
 13. Det är ju lätt för mej att sitta här och peppa när jag inte riktigt har koll på ditt liv.... Men hoppas ändå att morgondagen ska vara lite bättre.

  SvaraRadera
 14. Tråkigt att du inte mått bra. Vi får hålla alla tummar att imorgon blir en bättre dag! Kram

  SvaraRadera
 15. Samma här hatar måndagar men älskar onsdagar :)

  SvaraRadera
 16. Måndagar är verkligen måndagar!
  Idag är det tisdag, jag hoppas det känns lite bättre.
  Kram Milla

  SvaraRadera
 17. God morgon???
  Eller en jävla skitmorgon som aldrig borde ha nämnts??
  Hoppas att du har en dag som är bättre än gårdagen iaf :)

  Vila om du behöver, jag kollar till dej med jämna mellanrum!

  Kramar till min kära bloggsyster!!

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, det gör mig glad!
Kram/caja