10 januari 2011

Underhållning

Som sagt så drog jag täcket över huvudet igen några timmar....aaahhh...det var skönt, min kropp protesterar mindre när jag lyssnar på den. Kände igen det...undrar om det är någon som försökt säga det till mig förr??? säger jag och himlar med ögonen lite....

Denna måndagen mår jag mycket bättre än många andra måndagar, jag tror att jag samlat på mig energi och kraft av alla de dagar jag fått med mina älsklingar.

 Även har jag fått en massa, massa energi av alla ER...nämner inga namn så har jag inte glömt någon..ni finns ju alla där i min "sinneskittlarlista!

Maken undrar ibland vad jag flinar åt...då är jag kanske på tårtkalas, handvänder katterna med "cybersyrran" eller så är jag på besök hos någon annan av er...

Tack, jag får precis vad jag behöver av var och en av er...vissa vårdar min själ...andra vårdar kaloriintaget...andra vårdar mina skrattrynkor och andra vårdar mina ögon så att de får den fröjd de behöver...ja alla har ni olika bloggar och alla är ni lika värdefulla för MIG! Tack för att NI finns!

Nu behöver jag tala om lite allvarligare saker......med er...
Det handlar om Kören....

Ni vet..då vi har så trevligt, sjunger, gastar, skrålar, nynnar, dansar....

Kan vi inte bestämma EN dag i veckan..inte övar man i kör så mycket mer...gör man det ni som vet??? Imse, du vet?? Gör man det??

Jag känner att det blivit lite mycket...halsen blir trist...när jag ska dirrigera vill inte högerarmen följa med riktigt... osv..osv..

Är jag tråkig nu?? Snälla svara ärligt...

En dag i veckan..ok?? ibland lite bonuskör...någon gång då och då...frivilligt...

Min tanke är att ha lite förfest här på fredagar med sångstund/kör/dans.

Varför fredagar??

Jo för på lördagar är det party inne hos Håkan på Maleviks Rosenträdgård.

Och

På söndagar är det kaffe och tårtkalas i Tyskland inne hos Elle på Inredning-Utredning

För ni är väl där och festar ni med??

Sen har jag ju min nya blogg med...och ett liv utanför cybern...


Skriv en rad och berätta vad ni tycker, plz....Om ni vill får ni gärna bjuda in fler till sångstunden..tänk vad roligt det hade varit om vi blivit massor..en riktig storkör lixom...

Tack mina vänner, ni är för goa! Nu ska denna bloggerska med den fortsatta BAD HAIRDAY'n laga middag....och undra var i helskotta hon som klipper mig blir av....beställa tid...jaaahaaaa...ok, ringer dig sen då min goa lulla..eller ring du mig när du har tid att avvara för klippning av denna hemska vildvuxna kalufs. 

Klippengar....har du aldrig hört talas om välgörenhet...ideellt arbete...inte...jo det vet jag för den har jag fått känna på förr ;-D Är så glad att du finns där för mig...och mitt hår med...utan dig skulle jag likna en medelålders tjock monchichi mohahahahahahahaahahahahaaa...Klart du ska få lite lön!

Må väl/caja

16 kommentarer:

 1. Alltså...jag sjunger jäkligt illa!
  Gillar att du är från Skåne, det är jag oxå, lever dock i Småland, nyss hitflyttade från Halland...Men vad det lider så kommer jag att flytta hem igen!

  SvaraRadera
 2. Fredagar är ok. Jag tror att även min stämma har problem efter allt sjungande. Är lite hes. Eller så var det allt pratande under kalaset igår som gör det.
  Alltså, det ser ut som om jag får ställa mig och baka till helgen igen!
  Är inte heller mycket för drinkar. Kör alkoholfritt annars här hemma. Men det finns ju alkoholfria drinkar också!

  Har du anmält dig till vett-och-etikett-kursen redan?
  Snälla, ta Lippe med dig!!

  Städpatrullen som kom imorse var svindyr...
  Kram Elle

  SvaraRadera
 3. Fredag passar mig bra. Jag sjunger helst sopranstämman men kan även sjunga alt om det fattas folk där.

  SvaraRadera
 4. ABSOLUT ska vi sjunga en gång i veckan, det räcker!! Det får inte vara något jobbigt och att ta fram 365 låtar skulle iaf för mej kännas helt övermäktigt. Bra att du säger ifrån för här vill vi alla väl och då törs man säga som det är.

  Sen vet jag inte om jag ska hänga med på kurs....kan jag inte bara gå i hälarna på dej och göra som du gör?? Det var ju det som var tanken med att du skulle gå kursen! Du kan bryta dej en skånsk kvist och slå mej på fingrarna med när jag går för långt!

  Jag looovar att sköta mej och om du släpper väder ska jag envist hävda att det var han med det trasiga knäet!!
  Skönt att du fick en bra måndag och kören gör vi härmed om till en fredagskör med lust - alltså en kör på fredagar, om vi har lust!!

  Bombis tusen kramar alltså!!!!

  SvaraRadera
 5. Fredagskör låter ju jättebra! Jag har min andra kör på torsdagar, så då är jag uppsjungen och klar på fredagar. I och för sig skulle jag kunna sjunga i kör varje dag, bara för att det är så kul.

  Kram

  SvaraRadera
 6. Jag håller med. Fredagen blir så himla bra. Det jag tycker är svårast är att börja och sluta samtidigt. Man får väl lära sig att titta på dirigenten. Så vifta på du, och sjung högt och så stämmer vi in med liv och lust.

  Tadidadida lalalala doa doa
  Kram//Birgitta

  SvaraRadera
 7. Tack själv. Du behövs. Du är viktig.

  SvaraRadera
 8. Hej tjejen!

  Alltså.... Jag är en såndär som är lite flummig.. Kommer jag så kommer jag om man säger så.. Men självklart ska jag försöka.. Hoppas det blir bra gumman..

  Du klarade måndagen! Good for you !!

  Kram på dig!

  Mia

  SvaraRadera
 9. Fredagar låter bra. Ska vi sjunga kanon och i stämmor?

  SvaraRadera
 10. Sv: Vad roligt att du tyckte om inlägget. Jag har upptäckt att en uppseendeväckande rubrik ger läsare. :)

  Ha en skön kväll!

  SvaraRadera
 11. Alltså, 1: Du måste maila mig och förklara det här med sångstunden!? 2: Du kan pussa hur mycket du vill bara det hjälper, storlek badboll nu :-( KRAM!!

  SvaraRadera
 12. Hm...
  Kan man få vara med trots att jag inte sjunger så jätte bra..
  Är ju en super rolig ide.
  Se att då e vi 3 Skåne tjer.
  Önskar dig en härlig Tisdag
  Kramisar
  Sus

  SvaraRadera
 13. Alltså, det där med kursen verkar dock lite komplicerat - särskilt med Lippe som stretar emot.
  Gör så, strunta i kursen! Försök att göra ert bästa vid nästa kalas. Jag tycker ju om er som ni är och kan ha lite överseende med eventuellt dåligt bordsskick.
  Under EN förutsättning.
  NI betalar städpatrullen!
  OK?

  SvaraRadera
 14. Vet du? Jag fick rådet av både Beta och Alfa-sonen att bara växa upp och skärpa till mej, så då gör jag det :) i hasorna på dej!
  Hur gör vi med städpatrullen??
  Sov gott vännen, snart är det kalas igen!

  SvaraRadera
 15. ohh jag hade gärna joinat er lilla kör...men jag känner då att jag försummar familjen lite...tyvärr...jag älskar köra...du är bara såå totalt underbar...du vet väl att Viola-Linnéa älskar dig...puss

  SvaraRadera
 16. Jag säger så här: dag spelar ingen roll men att det är många är bra ... för min röst måste få försvinna bland alla andras annars kommer jag bli utsparkad från kören, Sant!

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, det gör mig glad!
Kram/caja